A magne b6 és az elevitet lehet együtt szedni? Esetleg még mellé az e-vitamint?
Igaza van az első válaszolónak. Az E-vitaminnal vigyázni kell, mert túl lehet adagolni és gondot okozhat.
Én centrum maternát szedtem, ugyanolyan terhesvitamin, mint az Elevit és mellé naponta 2 bogyó magne B6 - ot, mert nekem elég gyakran keményedett a hasam és az orvosom ezt tanácsolta.
Az orvosod tud a rózsaszín maszatolásról? Nem szedsz valami hormontablettát, hogy biztosan megmaradjon a baba? Írtad, hogy már volt egy vetélésed. Sajnálom! De erre most ne is gondolj. Igenis megmarad ez a babód. Vigyázz magadra, magatokra!
ma megyek dokihoz és mindenképpen fogom neki mondani.attól viszont félek h megvizsgál kézzel. nem szeretném. mert a vetélésemnél közbeszólhatott ezis amúltkor. nem tudom h fogja venni de akkor sem fogom megenegdni. uh meg, küldjön el vér és vizelet vizsgálatra és kész!
félek!
Ha a régi dokidhoz mész, ő tudja, hogy már volt 1 vetélésed, szerintem jobban oda fog figyelni rátok. Nyugodtan mondd meg, hogy félsz a vizsgálattól.
Szorítok, hogy minden rendben legyen. Majd írj, hogy mi volt a dokinál. Egyébként hány hetes babás vagy?
12:35 - ös
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!