Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Clear Blue digitális teszt,...

Clear Blue digitális teszt, most elöszőr próbáltam ki ezt a tesztet, vélemény?

Figyelt kérdés

Sziasztok, lett egy halvány hcg netről rendelt tesztem, aztán ki próbáltam mert volt otthon "aranytartalék" címen egy digitális clear blue tesztem amit 2 hónapja vettem gondoltam na majd ez meg mutatja a tutit, nektek erről mi a véleményetek? Az utasításon egyértelmű negatív vagy pozitív van de ezen látszik a plusz is. Most már nagyon bánom hogy erre a tesztre ki dobtam majd nem 3ezer forintot, egéybként 3 napja késik, előre is köszönöm a válaszokat...itt a kép a tesztről:

[link]

2017. márc. 6. 08:23
1 2 3
 11/25 anonim válasza:

Kedves Kérdezô!

Nekem is ilyen halvány volt, és pozitív volt! Szerintem +:-)

2017. márc. 6. 09:08
 12/25 anonim ***** válasza:
értem , hát igen azt hinné az ember h egy digitális már megbízhatóbb de hát kitudja.. fogsz még tesztelni simával? elhiszem h sok a félelelem és a kétely benned drukkolok 3as voltam
2017. márc. 6. 09:13
 13/25 A kérdező kommentje:

Igen tesztelek holnap vagy holnapután egy másikkal amelyik az előző babámat is ki mutatta az egy 900 Ft-os egyszerű teszt...bízom a legjobbakban, köszönöm a biztatást!

Remélem jó hírek lesznek. Tudom még csak 2 napja késik türelmesnek kell lenni lehet nincs még elég hcg-m, az előző babánál 1 hét késés után teszteltem és nem volt olyan erős a 2.csík mint a kontroll csík de ilyen halvány sem mint a mostani. Pont ebben a hónapban ovu teszteltem ami 02.18-án volt pozitív és 03.02-án volt egy kis barnás vérzésem mire felébredtem, és azóta nagyon feszülnek a melleim is, csak ezért vagyok kicsit türelmetlen. Így talán meg értitek a teljes történetem... :)

2017. márc. 6. 09:23
 14/25 anonim ***** válasza:
igen érthető h izgulsz nekem egyszer 16 napot késett meg egyszer 4 napot hát az horror volt. h nemtudtam mivan és a doki sem látott a 16napos késésnél semmit. cisztátsem h megtjudjuk mi akadályozza h megjöjjön aztén csak megjött, sztem nálad még lehet baba tesztelj szorgalmasan sztem 2 naponta.:) én ma megyek orvoshoz hátha van végre peteérésem..:) 3as vtam
2017. márc. 6. 09:28
 15/25 anonim ***** válasza:
42%
Szia en megvettem a predictor early.6 nappal elotte tesztet es nekem.gyonyoruen mar menzeesz elott egy hettel valoban mutatta a babat es erosodott szepen. 1300.ft korul van es nekem csak poz tapasztalatom van
2017. márc. 6. 10:17
 16/25 A kérdező kommentje:
Köszi, lehet ki próbálom. :)))
2017. márc. 6. 10:44
 17/25 anonim ***** válasza:
100%
Szétszedted a digitálisat és annak a tesztcsíkját töltötted fel. Két tesztcsík foglal benne helyet. Az egyiken 1 a másikon 2 vonalka jelenhet meg. De ez mindegy mert itt nem az számít, hanem a vonalak színének az erőssége.
2017. márc. 6. 10:55
 18/25 anonim ***** válasza:
100%

Ne haragudj meg a kérdésemért, de ez milyen "tesztcsík" amit kiraktál, hogy halvány pozi?

Mert nagyon csak annak tűnik, hogy szétszedted a digi tesztet és azt fotóztad! Mert más tesztcsikon nincs ilyen közel a két csík. Ha az, akkor sajna így is negativ!

Itt is egy digi van szétszedve, és negatív... [link]

2017. márc. 6. 12:36
 19/25 anonim ***** válasza:
100%
Ja #17es nem láttam a komid! :D
2017. márc. 6. 12:37
 20/25 anonim ***** válasza:
100%
És a linkem sem jo, na mindegy a lényeget leírtuk. Tesztelj sima facellevel.
2017. márc. 6. 12:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!