Clear Blue digitális teszt, most elöszőr próbáltam ki ezt a tesztet, vélemény?
Sziasztok, lett egy halvány hcg netről rendelt tesztem, aztán ki próbáltam mert volt otthon "aranytartalék" címen egy digitális clear blue tesztem amit 2 hónapja vettem gondoltam na majd ez meg mutatja a tutit, nektek erről mi a véleményetek? Az utasításon egyértelmű negatív vagy pozitív van de ezen látszik a plusz is. Most már nagyon bánom hogy erre a tesztre ki dobtam majd nem 3ezer forintot, egéybként 3 napja késik, előre is köszönöm a válaszokat...itt a kép a tesztről:
Ez egyertelmuen negativ.
A fuggoleges vonalnak csak a helye van, de a vizszinteset mutatja csak neked.
Ezen az oldalon talalsz fotot arrol, hogy milyen lenne a potitiv: [link]
(Nekem egyebkent jol mukodott, egyik esetben mensi elott 3 nappal lett pozitiv, kb 10 nappal peteeres utan.)
Kedves utolsó...tudom értelmezni a tájékoztatót de sosem próbáltam digitális tesztet csak tesztcsíkot...és mivel lett egy halvány pozitív tesztcsíkom ezért merült fel bennem kétely és tettem ide ki mivel ez az oldal erre való??!! Ha valaki más is esetleg járt így tapasztalatokat várnék...Mielőtt ilyen értelmetlen választ adsz szerintem te pedig értelmezd a kérdést.
Az első két válaszolónak köszönöm, itt a kép a tesztcsíkról ez elvileg 25-ös érzékenységű teszt:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!