Tervezzük a babát, sajnos májusban volt egy elhalt terhességem. Sokat hallottam a Mastodyn nevű homeopátiás készítményről! Ez konkrétan mire van? Hol, és mennyiért lehet beszerezni?
nekem a nődokim irta fel. ez egy olyan homeopatias keszitmeny, ami tobb gyogynovenybol all. egyreszt rendbeszedi a ciklust (bar nekem rendszeres volt), serkenti a peteérést, és van benne egy baratcserje nevu dolog (agnus cactus), ami noveli a teherbeesés esélyét.
nagyon jo, 3 hét után hat (relative hamar).
kérdezz utána a nődokidnál.
harminc csepp naponta, arra még emlékszem :) masreszt nekem nagy lelkesedést meg kitartást adott, kicsit placebo is ilyen tekintetben.:D én ajánlom
csak vényre kapható.
De tényleg nagyon jó.
Viszont ugyanerre a célra van a Hormeel S csepp is, ami DM-ben kapható, kb 1700 ft!
2. válaszoló vagyok.
Én a Hormeelt szedtem fél évig, mert nem volt peteérésem. Már az első hónapban lett peetérés, a 21.napon, és minden hónapban így tovább, 36 napos ciklusaim voltak!
Szóval, nem mindennek kell 3 hónap hatóidő, de tény, hogy ez az átlag, magyarul csodát várni nem szabad, hanem szorgalmasan szedni, de tény, hogy nekem rögtön hatott!
Jah, és ebben kb 20 növény keveréke van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!