Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ugye nem volt tüsző repedésem?

Ugye nem volt tüsző repedésem?

Figyelt kérdés

[link]

folytonos hányinger reggelente és egyfonjában huzodik a méhem eddiug nem fájtmsotmár kellemetlen...

2010. máj. 10. 09:30
 1/9 anonim ***** válasza:
Szerintem ha volt is, akkor is a 11. napon. Előfordult már viszonylag korán is. Ha baba miatt van hányingered, akkor az azt jelenti, hogy van elég hormon, vagyis kimutatná a teszt. SZóval hajrá, tesztre fel:) Megy a drukk!
2010. máj. 10. 09:37
 2/9 A kérdező kommentje:
nem vészes hányinger inkább csak olan a torkomban érzem h émelygek.. féle... komolynak nem komoly
2010. máj. 10. 09:42
 3/9 A kérdező kommentje:
meg még annyit h a 11 napon nem volt még pluszos az ovu tesztem
2010. máj. 10. 09:45
 4/9 anonim ***** válasza:
És azóta volt pozitív ovu teszt? Mert így lehet, hogy valóban nem volt pé-d:(
2010. máj. 10. 10:01
 5/9 A kérdező kommentje:

hát ahogy látod a program be is huzta mikor volt.. elviekben és igen 1 napig volt naagyon erős pozim méghozzá... a 14. napon első tojásfehérjés nyákos napon.

csak a hőmmel van baj.. vagy az is belefér hogy lehet halvérű vagyok. az ami még érdekes hogy.. ezt nyelv alatt mérem és amit már hüvelyben az szépen fenn van 37,3 on és stagnál minde nap max 1 et esik de az eddig 1x volt, csak sajna későn kedtem el mind 2 helyen mérni szoval az már nem értékelhető csak ez.. kérlek irj valamit te mit gondolsz???

2010. máj. 10. 10:12
 6/9 anonim ***** válasza:
Szerintem még nem volt, mert utána a hődnek emelkednie kell, és mindezt a kontrollvonal felett, de még alácsúszott eddig. De semmi sincs veszve, mert most még lehet, ugyanis, ha most ugrik kicsit, és onnantól feljebb lesz, az jó, most egy késői peteérés simán lehet. Eddig volt próbálkozás, de valami miatt nem ment fel a hő. De lehet, hogy rossz a tippem, mindenesetre a nyákot, ovutesztet és a hőt nézve nagyjából ez van. Nincs előző havi görbéd?
2010. máj. 10. 10:56
 7/9 A kérdező kommentje:
nincs sajna ebben a hónapban kezdem el a dolgot
2010. máj. 10. 11:12
 8/9 anonim ***** válasza:
Szerintem a tüszőrepid meg volt a 11.napon és onnantól voltál termékeny mint azt a méhszájállapota is mutatta 16. napig. A mensid alatt a hőd meg azért volt magasabban mint az alaphőd mert nehezen, lassan ürült a progid.Szerintem minden esélyed meg van a babóra főleg mikor nagyon jó napokon voltatok együtt a pároddal. Drukkolok, majd írd meg a fejleményeket.
2010. máj. 10. 12:24
 9/9 A kérdező kommentje:
rendben kdves utolsó.. megírom priviben:)
2010. máj. 10. 12:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!