Eddig milyen a görbém, meg lenne még egy buta kérdésem az ovu teszem pozi akkor az azt jelenti hogy volt peteérésem is? és ha volt pete érésem azt még az nem jelenti hogy volt tüsző repedésem vagy hogyvan ez segitség nem akarok tudatlan lenni!
Figyelt kérdés
elöször csinálom és érdekelne a véleményetek.. ma volt ovum.. vagy is me lett pozi a tesztem:)
2010. máj. 4. 17:15
1/5 anonim válasza:
Ha ma lett +, akkor 24-36 órán belül lesz ovud. Amikor a hőd felmegy és fent is marad, az azt jelenti, hogy megvolt az ovud. Most érdemes ráhajtani kb. 2 napig. A ciklus elején nem nagyon számít a görbe milyensége, inkább az ovu után fontos, hogy ne nagyon ugráljon és essen le a hő, és meglegyen min. 12 nap.
2/5 A kérdező kommentje:
értem.. és akkor mi van ha volt +os teszt de a hő marad akkor nem volt tüsző repedés?
2010. máj. 4. 17:22
3/5 anonim válasza:
Így van. De ilyen normál ciklushossznál ritkán van, ne gondolj erre.:)
4/5 A kérdező kommentje:
hát most szörnyen boldog vagyok... de nagyon..:):) fájdogál is a pocim.. a teszt is pozi.. remélem össze jön már egy éve hogy nem sikerül.. msot háta... vagy az is jolenne ha legalább kiderülne mi miatt nem sikerült eddig
2010. máj. 4. 17:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!