Halvany pozitiv teszt?
Figyelt kérdés
Beultetes februar 17 en volt ..ma reggel teszteltem egy halvanykat szerintetek hihetek neki ?2017. márc. 4. 18:47
11/17 anonim válasza:
Köszönöm!!! Boldog babavárást!
12/17 A kérdező kommentje:
Voltal mar orvosnal ? Nagyjabol egyidosek lehetunk kivancsi vagyok ha mar voltal neked mit lattak az ultrahangon ?
2017. márc. 13. 16:35
13/17 anonim válasza:
Még nem. Április első hetében megyek csak, mert mindkét fiamnál 2 héttel kisebb méretek voltak, és sosem láttak semmit. Most megspórolom az izgalmat magunknak. Te voltál?
14/17 A kérdező kommentje:
Lehet mi is igy jartunk ...hetfon voltunk es csak egy 6 mm petezsak latszodott ...az orvos nem nagyon biztatott azt mondta mar nagyobbnak kellene legyen ...jovo hetfon kell visszamenni ...nagyon felek
2017. márc. 15. 06:37
15/17 anonim válasza:
Ne izgulj, nekem ugyanez volt ketszer, es mára már jól kifejlődtek: 9 és 6 évesek!
Minden rendben lesz, elég ha 2-3 hét múlva mész! Nagyon drukkolok nektek!!!
16/17 anonim válasza:
Ugyan nem beültetés,de leírom a saját tapasztalatom. Nekem menses alapjan már 6.hét lett volna, amikor dokinál voltam. De akkor még csak egy 0,96cm-es petezsákot látott. Úgyhogy nagyon drukkolok! 😊 9 hkm
17/17 anonim válasza:
6cm-t olvastam elsőre. Tesztet csináltál azóta?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!