Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Egyszer halvány pozitiv...

Egyszer halvány pozitiv máskor negatív mindkét teszt tizes volt?

Figyelt kérdés
Tegnap időn belül halvány pozitív volt a (cyclotest) nem olyan erősen de rózsaszín, ma negatív a (Valentin) de miért? Tüneteim vannak. Mi lehet a baj?
2017. febr. 7. 09:08
 1/7 anonim ***** válasza:

Mind a kettő reggeli vizeletből?

Mikorra nem várod?

Ha jól látom, nem ugyanaz a márka, hiába 10-es van ráírva, nagyon nagy különbség lehet a tesztek érzékenysége között.

Nekem a facelle vált be, de sokan dicsérik a predictor early-t is.

2017. febr. 7. 09:21
 2/7 A kérdező kommentje:
Nem reggeli pisi volt mert sűrűn kell pisilni, a menstruációm mindig más időpontban jön meg. Szomorú vagyok hiszen azt hittem hogy ma is lesz halvány tesztem na meg jó lenne tudni mert van egészségügyi(
2017. febr. 7. 10:33
 3/7 A kérdező kommentje:
Betegségem.
2017. febr. 7. 10:34
 4/7 anonim ***** válasza:

Ha sürgős tudni, HCG vérvétel nem opció?

Nem érdemes különböző márkákat összehasonlítani. Hiába az egyforma érzékenység, lehetnek nagy eltérések.

A legnagyobb biztonsággal pedig a vérvétel segít.

2017. febr. 7. 10:49
 5/7 anonim ***** válasza:
Ajanlom az xepil terhes tesztet 500ft korul van 2db van benne a 2 ezer ft os teszt negativ volt amikor az xepiles pozitiv ugxan igy voltam h eloszor halvany pozi masnap masik fajta teszt negativ , aztan megcsinaltam az xepil es tesztbol a masikat is es mar erosebb pozi lett mint az elsonel
2017. febr. 7. 14:08
 6/7 A kérdező kommentje:
Komolyan mondom nem értem ezeket a terhességi teszteket. Ha tizes miert lenne más érzékenység?
2017. febr. 7. 15:06
 7/7 anonim ***** válasza:
Jó kérdés. De én 1 pisiből csináltam kétfajta 25-ös tesztet az egyik pozi volt (facelle) a másik meg negatív (x epil). Az is furcsa volt.. 2 nappal később egyébként az x epil is pozi lett már.
2017. febr. 7. 15:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!