Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hogyan használjam az ovulációs...

Hogyan használjam az ovulációs tesztet? Tapasztalt tesztelők segítségét várom!

Figyelt kérdés

Néha csúszkál a ciklusom, általában 29 napra jön meg, de néha csúszik pár napot. Szeretném ovu teszttel belőni, pontosan mikor van peteérésem, így is nagyobb esélyt adva a bébinek.

Általában 2 naponta vagyunk együtt.

Mire figyeljek, mikor tesztelek?

Illetve van itt valaki, akinek ezzel a módszerrel sikerült a baba?

Köszönöm a segítséget!

2017. márc. 4. 15:20
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Ha 2 naponta egyutt van egy par akkor mindegy mikor van ovu mert elcsipik igyis ugyis. Nem ovuteszten mulik. Max akkor ha melo vagy stb miatt hasznos tudni mikor van a "nagy nap" :) megy a drukk
2017. márc. 8. 22:50
 12/14 A kérdező kommentje:
Igen, tudom, hogy a 2 naponta együttlét okés, de nem mindig jön össze, aztán ha pont akkor nem vagyunk együtt, mikor kéne... :) Tegnap amúgy elkezdtem tesztelni, meglátjuk hogy alakul, remélem ez sikeres hónap lesz :)
2017. márc. 13. 10:42
 13/14 A kérdező kommentje:

Ma végre erős pozitív lett a teszt, eddig annyira halvány volt a második csík, hogy féltem, hogy nincs is peteérésem, ráadásul a középidő el is múlt.

Pénteken kicsit erősebb volt, aztán hétvégén szinte nem is volt második csík. Nem is akartam ma csinálni, mert gondoltam, úgyse lesz második csík, és tessék :)

Csütörtökön és szombaton volt akció, de ma és holnap is belehúzunk, hátha összejön végre a bébi :)

Nagyon izgatott vagyok :)

2017. márc. 20. 16:12
 14/14 A kérdező kommentje:

[link]

Percről percre egyre erősebb :)

2017. márc. 20. 16:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!