Szerintetek ha 7nap keses után nincs full sötét csík a terhességi teszten, valami baj van? Mindig olvasom h másoknak mar a késes napján full sötét . Meg vagyok ijedve:- ( (
Onmagaban egy halvany csik azt jelenti terhes vagy.
En elozonel tesztelgettem mint hulye, erosodott is, aztan amikor a legerosebb volt, verezni kezdtem es aznap el is ment.
Masodjara egy teszt, bar nagyon halvany de ugy voltem vele nem a ket-harom teszt fogja megtartani a babat szoval feleslegesen nem tesztelek..ma vagyok 14 hetes ;)
Legelso terhessegem 7 evvel ezelott volt, akkor ketto tesztet csinaltam: tokegyformak lettek. Nagyfiam koszoni, jol van :)
A doki nem hulye, tudja jol hogy a pisis tesztcsik nem hcg erosseget mer! A pisid koncentracioja iszonyat sok dologtol fugg, ezert ertelmetlen...
A heten volt megegy ilyen kerdes, ott irta egy valaszolo hogy o jol beparaztatta magat, a masodik teszten (vagy harmadikon nem emlekszem), semmilyen 2. csik nem volt....rohant a korhazba es mar szivhang is volt :)
Szoval tesztelhetsz megegyet de nincs ertelme, mert
1. Attol meg mi van, ha mindjuk 2 nap mulva csinalsz egyet, erosodik, de a baba csak ra egy hetre all le a fejlodesben es bar a masodik erosodott, a 3. halvanyodna?? Lehet.....ennyi erovel csinalj tizet...
2. Semmit nem jelent a csik, bar vannak egybeesesek de mondom nekem a legerosebb nap megjott :(
Szoval orulj es hagyd a paraztatast ;)
"En elozonel tesztelgettem mint hulye, erosodott is, aztan amikor a legerosebb volt, verezni kezdtem es aznap el is ment. "
igen ebből az következik, h szépen fejlődött a terhesség, utána valamilyen okból megszakadt, ezzel nem értem mit akarsz mondani!
"Masodjara egy teszt, bar nagyon halvany de ugy voltem vele nem a ket-harom teszt fogja megtartani a babat szoval feleslegesen nem tesztelek..ma vagyok 14 hetes ;) "
tény, h nem a teszt tartja meg a babát, ezt mindenki tudja :)
"Legelso terhessegem 7 evvel ezelott volt, akkor ketto tesztet csinaltam: tokegyformak lettek. Nagyfiam koszoni, jol van :) "
gondolom egymás utáni napon csináltad...
"A doki nem hulye, tudja jol hogy a pisis tesztcsik nem hcg erosseget mer!"
de képzeld különben nem erősödne a teszt!
"A pisid koncentracioja iszonyat sok dologtol fugg, ezert ertelmetlen... "
ezért kell reggeli elsőből csinálni!
"A heten volt megegy ilyen kerdes, ott irta egy valaszolo hogy o jol beparaztatta magat, a masodik teszten (vagy harmadikon nem emlekszem), semmilyen 2. csik nem volt....rohant a korhazba es mar szivhang is volt :)"
valoszinű rossz volt a teszt!
Szóval kedves Kérdező!
Remélem a legjobbakat és bízzunk benne, h minden rendben lesz!
sziasztok!
szerintem is láthatóan erősödnie kell a tesztnek, de az nem baj, ha nem full sötét, csak erősebb legyen! de ahogy valaki írta, ha ugyanolyannal csinálod akkor tuti sötétednie kell!
De én sem tesztelgetnék ilyen sokat, max. 2! mostmár hagyd és ne idegeskedj!
14, cukin kielemeztel mindent de attol meg a lenyeg benne volt. Ha erosodik a teszt, nem jelent semmit, ugyanugy lehet gyenge terhesseges elmehet a baba (nem tudom ezen mit nem lehetett felfogni) es halvanyan marado tesztnel meg megmaradhat (mint pl nekem, ez sem agysebesz szakszavakkal irt mondat volt, eleg ertheto)
Orvosok is lebeszelik a noket a tesztelgetesrol mert a drogerias csik nem nez hcg szintet. Teny.
ha nem néz hcg szintet akkor mit jelent az érzékenység? mi a 10-es, 25-ös stb?
de kb. ugyanazt írjuk, én is tudom, h gyenge tesztnél is maradhat meg baba, erősnél is elmehet!
de nem is ez volt a kérdés, hanem, h ugyanolyan, ugyanakkor végzett tesztnél 3-4 nap eltéréssel igenis szemmel láthatóan erősödnie kell a csíknak! Ez is TÉNY!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!