Mi történik egy meddőségi vizsgálaton?
2 éve nem jön össze a baba, munkatársak, család is kérdezi állandóan, mikor jön már az első gyerek?
Nagyon el vagyok keseredve...
Egy meddőségi vizsgálat hogyan zajlik?
A válaszokat előre is köszönöm!
26L
Fiatal vagy meg ne keseredj el.
Meddosegi vizsgalat jobb helyeken spermium vizsgalattal kezdodik.
Majd uh std szures kenet hormonterkep
Lehet, hogy fiatal vagyok még, de már nagyon szeretnénk babát.:(
És 2 év után szerintem már felmerülhet a meddőség.
Hormon-szintem alacsony elvileg, gyakran vannak nagyobb, folyadékkal telt cisztáim, 2x műtöttek vele, legutóbb épphogy nem kellett kivenni a bal petevezetéket.
Viszont mivel a ciklusom SOHA nem volt rendszeres, késett, kimaradt, előbb jött, elhúzódott... ezért is gondolom (már már feltételezem), hogy meddőség állhat e mögött.
10.én megyek nőgyógyászhoz.
Páromnak már lenne gyereke, előző kapcsolatból. Szerintem nála nem lehet gond.
Lehet hogy nála nincs gond, de a sperma vizsgálatot kérni fogják amikor téged vizsgálnak, az kell hozzá ez a protokoll. Engem addig nem is vizsgálta a doki míg nem hoztuk a papírt a férjem eredményiről. Pedig én is azt mondtam hogy nála biztos nincs gond mert van 2 gyereke az előző házasságából. Nem is volt gond az eredménye jó lett, de muszáj volt megcsináltatni.
Egyébként én 26 éves voltam amikor elkezdtünk próbálkozni, sajnos már 30 vagyok és sajnos még nem sikerült.
Igen, tudom, hogy őt is kell majd vizsgálni, de a gond biztosan nálam van. :)
Nagyon sajnálom, szurkolok, hogy hamarosan pocaklakód legyen!:)
A kórházban 3 elég "fura" történet is volt.
1. 16 éves kislány; abortusz
2. Egymas mellett levő ágyon: egyik nő terhes volt (32 éves, első baba lett volna), elhalt a magzat. A másik nő (34 éves, első baba lett volna) elhalt a magzat, de ő nem is tartotta volna meg.
Engem akkor műtöttek az első cisztával.
Szomorú nagyon, mik vannak.
Igen, azon már én is gondolkodtam.
Az a baj, hogy nálunk ég teljesen örökletes.
A családban minden nőnek van valami nőgyógyászati problémája...
Most pé. Előtti 1.-2. Nap voltunk együtt, holnap kéne megjönnie, de ezt a hónapot is sikertelennek érzem.😔
Mensinek eddig semmi jele, de ezt is inkább cisztának "köszönhetem"..
Én is nagyon szurkolok Neked!:)
Ha egy hónap múlva is, de írj majd mindenképp, lett-e baba!🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!