Meddőségi vizsgálaton kimutatható?

hát lehet én vagyok hülye de nem értelek!!
minek jár valaki meddőségi kivizsgálásra ha nem akar gyereket!! ??a fog gátlótól nincs peteérés !!

Ha egy nö fogalmzásgátlót szed, akkor azt ilyen esetben el kellene, hoyg mondja az elsö négyszemközti beszélgetésnél az orvosnak. (Természetesen a hormonvizsgálatok során egyébként is kiderülne)
Az orvost - sajnos - ilyen esetben is köti a titoktartás, ezért nem mondhatja el még a férjnek sem.
Viszont a meddöségi kezelést - értelemszerüen nem csinálja, nem csinálhatja, mert értelmetlen lenne.
Viszont egy olyan kapcsolat, ahol ilyen eset szóba jöhet, az szerintem nem kapcsolat.
A férj tud róla.
Ez egy nagyon bonyolult ügy.
Nem szeretném ha valaki a leírtak alapján "felismerne".
A férjem családjának egy része, szeretne "kizsarolni" egy gyereket. Érthetettlen, sajnos nem tudok többet írni, mert nem tudom látogatják e ezt az oldalt.

Azt még értettem volna, hogy a férj akar gyereket, a nő nem, ezért titokban gyógyszert szed a nő.
Így egy valami jutott még eszembe. Szocpol miatt kellene 5 sikertelen lombik vagy 6 sikertelen inszem? De gyereket nem akartok?

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!