Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nem egyáetelmű nekem ez a...

Nem egyáetelmű nekem ez a teszt szerintetek?

Figyelt kérdés

X epil ás én látok ott valamit forgattád nélkül. (Még sohasem volt száradási csíkom szóval lehet ez az...)

Mai napra nem várom.

Sima rünetek néha néha visszatérő hasfájás, mellfájás, ás hatalmas feszültség a közérzetembem...ez bármi lehet.

Szerimtetek?

2017. márc. 4. 06:43
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező ilyen volt az enyém is nem várt napján ! Szinte felesleges is tovább tesztelgetned mert bizony ott a csík es az a lényeg 😀

Vigyázz magatokra ! Sok szerencsét kívánok neked a továbbiakhoz es halkan gratulálok 😀🌺

2017. márc. 4. 09:42
 12/17 anonim ***** válasza:
Szerintem halvány pozitív! Drukkolok!
2017. márc. 4. 09:46
 13/17 anonim ***** válasza:
terhes vagy gratula :) ez pozitív annyira nem is halvány
2017. márc. 4. 10:52
 14/17 anonim ***** válasza:
Szerintem is halvany pozitiv :) gratulalok!
2017. márc. 4. 12:31
 15/17 anonim ***** válasza:
De szupiii! Gratulálok! Boldog baba várást! (én is mára "nem várom" de nem mertem tesztet csinálni még, szúrkál a hasam)
2017. márc. 4. 12:58
 16/17 anonim ***** válasza:
A száradási nem ilyen határozott csík. Azt csak nagyon megnézve és forgatva lehet észre venni. Én egy nagyon halvány, de pozitívnak gondolnám.
2017. márc. 4. 13:05
 17/17 anonim ***** válasza:
A fiammal halvanyabb volt alig latta meg barki is. Mar 3 es fel.eves :)
2017. márc. 6. 10:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!