2/8 anonim válasza:
Nekem ez a fajta teszt szétszedve mindig produkálta a második csíkot. Ha szétszedés előtt is látható volt akkor talán nem. De mindenképpen tesztelj még.
3/8 anonim válasza:
Ha nagyon-nagyon-nagyon-nagyon erőltetem a szemem, látok egy halovány csíkot...
4/8 anonim válasza:
Teljes őszintén miért kell szétszedni? Ha ennyire nem látszik úgyis kell még tesztelni (2naponta napi 6 nem mérvadó mert nem báltozik a hcg)
Ráadásul ha terhes vagy akkor akár mit mutat a tesz az vagy, ha nem akkor pedig akárhogy szeded szét akkor sem lesz a pocakodban baba...
Ráadásul szétszedésnél sokszor látszik a reagens helye ami megtévesztő!Oka van a takarásnak!
Szerintem negatív teszt....
5/8 anonim válasza:
Szetszedve nincs ertelme nezni, a reagens felrevezethet.
6/8 anonim válasza:
Szétszedve nekem is volt ilyen csík rajta amikor nem is voltam terhes. Sajnálom.
7/8 A kérdező kommentje:
Hu köszi:) hatslmas kő esett le a szívemről mert még csak 17 éves vagyok...
2017. márc. 3. 19:29
8/8 anonim válasza:
Óh, akkor szupi. Ha pár nap múlva sincs egyértelmű 2 csík a teszten, tuti megnyugodhatsz, mert ha terhes lennél, erősödnének a csíkok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!