Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Aki nem teljes eröbedobással...

Aki nem teljes eröbedobással probálkozik/probálkozott teherbeesni, annak mennyi idö alatt jött össze a baba? Vagy miota probálkoztok?

Figyelt kérdés

Van két gyerekünk,szeretnénk egy harmadikat.A kettö gyerek és a sok munka mellett nem mindig sikerül akkor összebujnunk amikor kellene.Fél éve probálkozunk kb.Rendszeres ciklusaim vannak 26-29 naposak.Peteérésem megérzem,van nyák,stb.Pont ezért meg mert nem siettetjük a dolgot nem ovu tesztelek,nem hömérözök.

Mikor kellene orvoshoz fordulni esetleg?

2017. márc. 3. 09:22
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!Nem görcsölünk rá,az biztos.Sokszor hiába van peteérésem,vagy fizikálisan egy helyen sem vagyunk a férjemmel,vagy olyan hulla fáradtak vagyunk hogy bealszunk szex elött :) Vagy épp a gyerekekkel van valami.

Az elsö gyerek amugy 2.honapban,a második meg a 4.honapban jött össze.Ezt a tendenciát figyelve,lehet most a 6. (A mostani) lesz a nyerö :)

2017. márc. 3. 18:58
 12/12 anonim ***** válasza:
A tabletta szedes abbahagyasa utan egyszer megjott napra pontosan a következő hónapban meg mar terhes is lettem. Ugy voltunk vele, lesz ami lesz, en bem fogok tesztelgetni, homerozni meg ki tudja meg miket hasznalnak az emberek. Nem gorcsoltem, ugy voltam vele higy jon ha jonni akar. Eléggé meglepett hogy ilyen sietősre vette a figurát:)))
2017. márc. 3. 21:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!