Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Napra pontosan mikor kell...

Napra pontosan mikor kell szexelni, hogy jöjjön a baba? Egyáltalán mikor ovulálok?

Figyelt kérdés
Mégcsak most kezdek elmélyedni a témában,most kezdem figyelni a testemet. Miszerint is 28napos ciklus esetén majdnem biztos hogy a 14.napon van a peteèrèsem. Ami jövőhét szombatra azaz 11.-ère esik. A kérdésem hogy akkor mikor kell sexelni? Pénteken? Vagy szombat reggel ,vagy mikor? A másik: múlt hónapban már a 9.napon /hétfőn/ megfigyeltem,hogy a nyákom olyan jellegű volt amilyennek lennie kell a peteérés idején.akkor nekem hamarabb van?,vagy ez csak azt jelzi hogy majd lesz? Tehát ezek szerint már hétfő előtt kéne próbálkozni? Már totál összezavarodtam,elveszek ebben a sok infóban. Használtam már ovu tesztet de mindig negatív lett,hőmérőzésre meg nincs időm,így ezek kilőve. Csak tényleg szeretném mar tudni,hogy ne kelljen szegényt kétnaponta felkeltenem az éjszaka középen,mivel én éjszaka érek haza ő még 4-kor kel. Próbálkoztunk eddig kétnaponta de nem lett baba. Igaz még friss,2 hónapja próbálkozunk csak,és nem is vagyok még tisztában az ovummal. köszi a segítséget csajok!:-)
2017. márc. 1. 15:38
 1/8 anonim ***** válasza:
85%
Amikor kedvetek van, nincs meghatározott nap.
2017. márc. 1. 15:40
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

(Csütörtök-)péntek-szombat a legesélyesebb, tehát a peteérés napja és előtte kb. 2 nap. De egyáltalán nem biztos, hogy pont a 14. nap van peteérésed.

Szerintem is akkor kell csinálni, amikor kedvetek van hozzá.

2017. márc. 1. 15:47
 3/8 anonim ***** válasza:
53%

Nem, nem biztos hogy a 14. napon ovulálsz.

Ha nincs türelmed végiglőni egy hónapot ovuteszttel (ha már a rendszeres, időzítés nélküli szex nem jön be), akkor a gyerekneveléshez hogy lesz?

Egyébként ovu előtt 3 nappal már jó az esély.

2017. márc. 1. 15:49
 4/8 anonim ***** válasza:
70%

Ha két-három naponta szexeltek a ciklus során, akkor jó eséllyel elcsípitek a peteérést, sőt, bármikor lehet egy spontán, soron kívüli ovuláció is (nekem már volt és teherbe is estem így, a ciklusom 5. napján).

De még ha pont jó időben vagytok együtt, akkor is csak kb. 15-20% az esély a terhesség létrejöttére, szóval nem szabad ennyire rágörcsölni. Egy év sikertelen próbálkozás után lehet kezdeni aggódni.

2017. márc. 1. 15:50
 5/8 anonim ***** válasza:
Ha egeszsegesek vagytok jok a spermak is meg minden, akkor akàr minden nap egyutt lehettek vagy 1-2naponta. Akkor szokas idoziteni meg tobbet kihagyni, ha nem elegendo a sperma, vagy nem olyan jo a minosege! Ezert is zavarodtál össze, szval ha minden rendben 1-2naponta valo egyuttlèttel sikerülni fog par honapon belul de ne csuggedj ha nem elsore vagy màsodjàra. Nekunk 6.ciklusban sikerult! :)
2017. márc. 1. 15:58
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Regisztrálj egy ciklus app-ba, vagy a ciklus.hu-ra, kiírja mikor kell szexelni.
2017. márc. 1. 16:19
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Ja és a nyák pár nappal ovu előtt van, amikor eltünik másnap van ovu, de ez csak elmélet, a gyakorlatban nem mindig így van, sőt akor is lehet nyák, ha nincs ovud.
2017. márc. 1. 16:20
 8/8 anonim ***** válasza:
31%
Ha csak nemrég kezdtétek a próbálkozást, akkor ne görcsöljetek rá. Én egy alkalmazás szerint lőttem be kb a peteérést, és kb előtte 1 héttel kezdtünk próbálkozni. Két naponta voltunk együtt, és utána fekve maradtam, mert azt mondták az is segít. Drukkolok! 7 hkm 😊
2017. márc. 1. 20:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!