Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Sikerülhet most vajon? Ciklus...

Sikerülhet most vajon? Ciklus 10. Napja

Figyelt kérdés
30-31 napos ciklusaim vannak ma vagyok a 10. Ciklusnapom vegen es a ferjemmel ma tudtunk egyutt lenni. Mekkora esely van a babara? Tapasztalatok?

2017. márc. 2. 21:58
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Eros menzesz szeru gorcseim vannak es mellfeszules. A libidom leesett..eddig iszonyatosan kivantam. Ez mitol lehet?
2017. márc. 4. 07:13
 12/23 A kérdező kommentje:
Hogy alakult az ovud? En teszt nelkul.erzekelem..a libidom a huvelyvaladek folyos vizes lett.. meg este meg reggel ratettunk az eddigire :)
2017. márc. 5. 08:43
 13/23 anonim ***** válasza:
huu nemtudom mitől lehet.:) a libidót nem kötném semmihez nem csak hormonáális változás teheti.:) én megvagyok. mi tegnapelőtt voltunk utoljára együtt!! meg majd ma sztem együttleszünk.:) nincs tünetem
2017. márc. 5. 10:08
 14/23 A kérdező kommentje:
Mindent bele ;) majd irj! Neked hanyadikan lesz a nemvart?
2017. márc. 5. 10:50
 15/23 anonim ***** válasza:

Nekem legkesobb 24-25én doki mondta h sokaknak a closti meghosszabitja a ciklust, igy hozzáadtam 4-5 napot. De majd ugyis szamolom a dpo-kat ugy tudok tesztelni a 14.napon es nemkell varnom h kitolja e :)

Holnap megyek orvoshoz h nezzen peteerest.:) hogy vagy ma?

2017. márc. 5. 13:20
 16/23 A kérdező kommentje:
En a termeszetre bizom a peteerest :) de ugy erzem latommost van tehat az ejszakai katonak celba erhetnek :) nekem menzesz szeru gorccsel mutatkozik a peteeres. Izgulok ;) majd ird meg a doki mit lat
2017. márc. 5. 17:05
 17/23 anonim ***** válasza:

Hat en hiaba is biznam a termeszetre azt ami nincs. Azert ugy nem konnyu.:)..

Drukkolok biztosan ossze jott! :)

2017. márc. 5. 18:44
 18/23 anonim ***** válasza:
Holnap megìrom este. Rettegek h cisztat talal csak.:/
2017. márc. 5. 18:45
 19/23 A kérdező kommentje:
En meg azon gondolkozom hogy full szaraz napjaim vannak. A ciklus 12. Napjaig tokeletes volt most meg mint a sivatag. Pedig felido. Vagy elobb volt a peteeresem vagy nincs is ? Mert ilyenkor mar latni szoktam az esemenyeket! Most zero . Erdekes a szervezet. Valoban valtozik minden es total nincs ket egyforma ciklus sem. A baratnom a menzesz 5. Napjan esett teherbe most 24.-en szul. Azt is olvastam a megemelkedett osztrogenszint miatt van a kiugro sexualis vagy, a peteeres ideje alatt. Az megvolt nalam a 12.napig aztan hirtelen puff lezuhant a nullaba. Nagyon kivancsi vagyok milesz . Az arcborom letisztult holott 34 evesen olyan voltam mint aki serdul. Es nalad mit lattak az uhn.
2017. márc. 6. 09:59
 20/23 anonim ***** válasza:
hát sztem a folyásokat figyelni nem mindenkinél működik. nekem nagyon változo én arra már nem figyelek.:) 14.napon vagyunk lassan megy az idő. ma megyek orvoshoz h nézzen pét! drukkolj
2017. márc. 6. 10:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!