Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Pozitív az ovi tesztem?

Reyka kérdése:

Pozitív az ovi tesztem?

Figyelt kérdés
Sziasztok ma vagyok a ciklusom 13dik napján. És most csináltam egy ovi tesztet. Megtudom unalmas. De megnéznétek nekem h ez most pozitívnak számít e. Először csináltam ilyet. Köszönöm.
2017. márc. 2. 21:08
 1/10 anonim ***** válasza:
72%
Linkelsz esetleg képet róla?
2017. márc. 2. 21:12
 2/10 A kérdező kommentje:
2017. márc. 2. 21:16
 3/10 A kérdező kommentje:
Bocsánat az itt van. Csak mostanra töltötte fel :)
2017. márc. 2. 21:16
 4/10 anonim ***** válasza:
Pozi
2017. márc. 2. 21:38
 5/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm :) és ha ma pont nem tudunk együtt lenni de tegnap müifen meg holnap ? Úgy is lesz sikere ? :/ :)
2017. márc. 2. 21:51
 6/10 A kérdező kommentje:
Kicsit elgépeltem .. Szóval tegnap együtt voltunk meg ha holnap is ? Nem csúszunk le róla ? :o
2017. márc. 2. 21:53
 7/10 anonim ***** válasza:
Hat ha holnap este akkor sajna lehet h lecsusztok. Mert hajnalban van peteeres ami kb 12-16 orat eletkepes. Ritka ha tovabb. De mindenkepp legyetek egyutt, amint tudtok!! En a helyedben hnap is tesztelnsm hatha ketnapig lesz pozi mert akkor tokeletes idozites lenne. Tegnap egyutt voltatok?:) en irtam h pozi!:)
2017. márc. 2. 22:15
 8/10 anonim ***** válasza:

Igen pozitív :)

WEgy kicsit más kérdés...te hol vetted ezt a tesztet vagy mi ennek a tesztnek a neve?Köszi

2017. márc. 3. 07:06
 9/10 A kérdező kommentje:

Sziasztok.. utolsó előtti igen, tegnap előtt együtt voltunk és tegnap este lett pozitív (de nem gondoltam volna, hogy az lesz. mert most csináltam legeslegelöször mert ilyen átlátszós folyásom van és gondoltam ellövök egyet :) ) hát és megéreztem :)

Utolsó: ezt a tesztet én a rossmannba vettem LH teszt a neve.. az is van rá írva a dobozára.. zöld színű egyébként :)

2017. márc. 3. 13:43
 10/10 A kérdező kommentje:

[link]

Ilyen lett a ma esti (:

Ha ma együtt leszünk is jó ? (:

2017. márc. 3. 21:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!