Lehetek terhes így még?
A párommal Február 4-én voltunk együtt védekezés nélkül. 17-én a megfelelő időben megjött, de csak egy napig tartott. Nem csak barnás hanem véres is volt. (bocsánat h így leírom )
Azóta hányingerem van állandóan, alig eszek. Sírós lettem,fáradékony és szurkál a hasam alja időnként. Vettem teszteket de mind negatív lett. Az orvosom szabadságon van,de elfogok menni. Azon tűnődöm hogy lehetséges e a terhesség, hogy ennyi idő után még korai a tesztelés, vagy ez abszolult kizárható. Mert kezdek idegeskedni hogy mi bajom lehet ha nem baba van a dologban. Annyira nem jellemzőek rám ezek a tünetek.
Szerintetek ha eddig nem lett pozitív a teszt(azóta nem voltunk együtt, párom külföldön van) akkor még van rá esély hogy terhes lennék? Vagy inkább szerintetek más gond lehet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!