Nem jött meg a vérzésem. Lehetek terhes? 17/L
Mi honnan tudjuk, hogy lehetsz-e terhes? Te tudod, hogy szedted-e megfelelően és volt-e olyan, hogy valami gyengítette a hatását és te akkor nem alkalmaztál kiegészítő védekezést, amennyiben szükséges lett volna.
Amúgy fog. gátló mellett is lehet más a vérzés időpontja. Én összességében egyszer több, mint 4 évig, aztán másfél évig szedtem fog. gátlót. És bár nem sokszor, talán 3 alkalommal, de volt, hogy napokkal később jött meg a megvonásos vérzésem a szokásosnál. Nem voltam terhes.
De amúgy, ha már tegnap barnáztál és egyébként vasárnap esedékes, akkor még vasárnap van, szóval simán megjöhet. Meg persze a következő napokban is.
De volt olyan is, hogy az egyik fajta fog. gátlónál az első 3-4 hónapban megjött rendben a megvonásos vérzésem, aztán egyszer csak kimaradt, majd a következő hónapban is teljesen. Akkor orvoshoz fordultam és kiderült, hogy a fog. gátló nem volt megfelelő, így írtak fel másikat.
Ma még simán megjöhet mivel vasárnap délelőtt van..
Nekem is vasárnap szokott megjönni, de van hogy délután, máskor meg este.
22N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!