Nekem késett a menzeszem vettem egy tesztet ami pozitív lett. Néha szokott a hasam fájni úgy mint ha meg akarna jönni, de más tünetem nincs. Nem lehet, hogy méhen kívüli terhes vagyok? Az előző terhességemnél volt hányingerem, most nincs.
Figyelt kérdés
2010. máj. 9. 16:28
1/5 anonim válasza:
A méhen kívüli terhességnek ha jól tudom, nincs tünete.
2/5 anonim válasza:
Minden terhesség más!Sok egészséget a babahoz!
3/5 anonim válasza:
Nem muszály,hogy legyen hányingered,ha babát vársz.Ez nem utal problémára,esetleg méhenkívüli terhességre.Gratulálok!
4/5 anonim válasza:
Gratula!Nekem is így kezdődött,aztán apró tompa,szúrás szerű görcsökké alakult,nagyon aggódtam,de kiderült hogy a terhesség kezdetén a méhbe ágyazódás miatt éreztem ezt.
5/5 anonim válasza:
Nekem csak egy napja késik, pozitív teszt! :) Nekem sincs semmi más tünetem, a hasam fájdogál, ennyi. A hányinger nem mindig van, de én tuti nem úszom meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!