Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Méhen kívüli terhességet...

Méhen kívüli terhességet korán kimutat a teszt?

Figyelt kérdés
Ha pl. 5-6 napja késik és méhen kívüli lenne, akkor éreznem kellene valami fájdalmat, kimutatná a teszt hamarabb?
2010. máj. 9. 11:12
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha méhen kívüli lenne, akkor már az esedékes mensi előtt jóval kimutatná, hiszen hamarabb ágyazódott be, s így értelemszerűen hamarabb is kezdett el HCG-hormont termelni a szervezeted. Ha méhen kívüli, s a vetélés elkezdődött, akkor erős vérzésed és nagyon erős görcsöd lenne. Ha van már + teszted, s attól félsz, hogy esetleg nem jó helyre ágyazódott be a baba, akkor hétfőn menj el dokihoz, Ő meg tudja állapítani, hogy hol van a baba. Ha még nincs + teszted csak késik, akkor viszont tuti, hogy nem méhen kívüli terhességről van szó. Vagy terhes vagy, csak még a teszt nem mutatja, vagy nem is vársz babát, valami más ok miatt késik.
2010. máj. 9. 11:21
 2/4 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm a válaszod.

Az a helyzet, hogy amikor esedékes lett volna a mensi, akkor volt 1 kis vérzésem. De azóta is érzek furcsa dolgokat. A méhem, alhasam tájékán húzódást, olyan megjön érzés szerű.

2010. máj. 9. 11:25
 3/4 anonim ***** válasza:
A teszt a méhen kívülit is ugyanúgy kimutatja. Ezek alapján, amit írtál, szerintem terhes vagy. nekem is ugyanezek a tünetek voltak. 1-2 napig barnáztam, aztán a húzódás tovább folytatódott, de nem jött meg és végül baba lett.
2010. máj. 9. 14:59
 4/4 A kérdező kommentje:
De neked a teszt kimutatta ugye??
2010. máj. 9. 19:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!