23. ára nem várom. Van esetleg olyan teszt ami már ma kimutatná a terhességet?
Figyelt kérdés
2017. febr. 21. 08:19
1/11 anonim válasza:
Attol fugg, biztosra akarsz-e menni. Ha igen, akkor hetvegen is raersz tesztelni.
2/11 anonim válasza:
Szerintem várj még legalább 24.-éig. Én tegnapra nem vártam, de tegnap még negatív lett, holnap próbálom újra, ha nem jön meg addig sem.
3/11 anonim válasza:
Ja! Pedig Predictor earlyvel csináltam, amire az van írva, hogy akár 6 nappal mensi előtt kimutathatja. Hát nem mutatta. Közben meg szerintem baba van. Ugyanazokat érzem, mint előző terhességemnél is.
4/11 anonim válasza:
Ami 100%, olyan szerintem nincs. Legfeljebb akkor, ha biztosra tudod, hogy legalább 14 nap eltelt a fogantatás után.
Nekem kicsit később volt peteérés, a nemvárt napján is teljesen negatív volt a predictor early is, több nap késés után lett csak halvány pozitív egy másik fajta.
5/11 A kérdező kommentje:
Nagyon türelmetlen vagyok. Valami miatt enis ugy erzem most hogy baba lesz mert beagyazodas kornyeken erosen szurkalodott a hasam. Elso baba lenne
2017. febr. 21. 09:03
6/11 anonim válasza:
vegyél egy digitális clear bluet. az kiirja hogy hány hetes terhesség. 1-2 vagy 2-3 vagy 3-4. kiirja ha terhes vagy magyarul vagy angolul.. pregnant nyilván :) úgy legyen
7/11 anonim válasza:
felesleges koran tesztelni hiszen fogantatasok nagy szazaleka menszeszel megis tavozik un korai keiai terhesseg
a nem vart utan egy hettel boven raersz
8/11 anonim válasza:
Nekem a predictor early a 11.dpo n mar erös pozitv volt. Ra 2 napra a clearblue digi 2-3 hetet mutatott. Az egy nappal a mensi elött volt.
9/11 anonim válasza:
nekem a rosmannos facelle teszt vált be 4 nappal nem várt előtt halvány pozitív volt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!