Ez jelezhet terhességet? Kép lent.
Figyelt kérdés
a bal oldali mai 10.dpo a jobb oldali 8.dpo lh teszt. a mai pozitív. lehet terhesség?
2017. febr. 18. 11:53
1/8 anonim válasza:
Nem alapoznék ilyen jóstesztelésre.. 50-50%
2/8 anonim válasza:
Nekem full pozitív volt az LH teszt 3-4 nappal a nemvárt előtt ezt követte összesen 7 db rendes 10es és 25ös HCG teszt és most itt alszik mellettem a 10,5 hós lányom. :)
3/8 A kérdező kommentje:
jajj de jó lenne nálam is igy lenne mint nálad :)
2017. febr. 18. 23:48
6/8 A kérdező kommentje:
nagyon boldog lennék. 7 hónapja próbálkozunk a tesóval és most csak egyetlen 1x voltunk együtt ovu elött két nappal :) se előtte és azóta sem ebben a hónaban nem görcsöltünk rá remélem most sikerül
2017. febr. 19. 08:27
7/8 anonim válasza:
A hcg tesztet egyértelmű pozitívnak látom :) Nem kell vadászni a csíkot. Halk gratula!
8/8 A kérdező kommentje:
telefonon,képen azért vadászni kell:D de élőben nekem se. nem kell se forgatnom se hunyorognom semmi. azért még nem élem bele magam 22.e a nemvárt napja akkor reggel tesztelek ha addig nem jön meg :) Köszi a válaszokat
2017. febr. 19. 08:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!