Tojásfehérje szerű nyák az pont peteéréskor van vagy peteérés előtt jelentkezik? Akik ovitesztelnek azoknál mit szokott mutatni ilyenkor a teszt?
Figyelt kérdés
Nektek mennyi ideig van ilyen folyásotok ?
Köszi
2017. febr. 20. 07:58
1/4 anonim válasza:
Szerintem peteéréskor. Ovu tesztet sosem használtam. Szabályos ciklusom volt mindig, csak ezt figyeltem. Két gyerekem van, mindkettő az elhatározást követő második hónapban fogant. Nekem elég volt ezt figyelni.
2/4 anonim válasza:
Én úgy tudom,hogy pont peteéréskor van:)
3/4 anonim válasza:
Nekem onnantol kezdve 4 napon belül szokott lenni peteérésem.28-32 napos ciklusaim vannak.
4/4 anonim válasza:
Van akinek hamarabb, van akinek utána, van akinek nincs. Nekem nem volt, még is anyuka leszek :)
Mindenkinek egyéni, 3 hónap alatt hőgörbe plussz ovuteszt segítségével és, hogy figyeled a tested, tudni fogod nálad hogyan működik :)
Sok sikert!
18hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!