Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tojásfehérje szerű nyák az...

Tojásfehérje szerű nyák az pont peteéréskor van vagy peteérés előtt jelentkezik? Akik ovitesztelnek azoknál mit szokott mutatni ilyenkor a teszt?

Figyelt kérdés

Nektek mennyi ideig van ilyen folyásotok ?

Köszi

2017. febr. 20. 07:58
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem peteéréskor. Ovu tesztet sosem használtam. Szabályos ciklusom volt mindig, csak ezt figyeltem. Két gyerekem van, mindkettő az elhatározást követő második hónapban fogant. Nekem elég volt ezt figyelni.
2017. febr. 20. 08:42
 2/4 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom,hogy pont peteéréskor van:)
2017. febr. 20. 08:45
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem onnantol kezdve 4 napon belül szokott lenni peteérésem.28-32 napos ciklusaim vannak.
2017. febr. 20. 09:03
 4/4 anonim ***** válasza:

Van akinek hamarabb, van akinek utána, van akinek nincs. Nekem nem volt, még is anyuka leszek :)

Mindenkinek egyéni, 3 hónap alatt hőgörbe plussz ovuteszt segítségével és, hogy figyeled a tested, tudni fogod nálad hogyan működik :)

Sok sikert!

18hkm

2017. febr. 20. 11:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!