Elvileg meddő pár vagyunk, lombikból van egy gyermekünk, védekezzünk-e, ha már nem szeretnénk többé babát a korunk miatt?
O, bocsanat, igazad van.
Elnezest, kerdezo!
42 multam,28 eves korom ota nem estem teherbe. Ferjem es en is meddok vagyunk. Orvosilag. Mindent megtettunk a gyermekert ezek ellenere. (hallotunk fura sikersztorikat) Nem jott. Es most megis allapotos vagyok, spontan, csak ugy. Orvosok hada all(t) ertetlenul e tenyek elott. :) Kedves kerdezo, barmikor barmi megtortenhet. Csak ugy! :) :) Ferjemnek alacsony a sperma szama de vegulis eleg egyetlen egy a sok milliobol. :) Nalam pedig az evek mulasaval es egyben oregedesemmel mindig talaltak valamit. Legutobb AZT mondtak MIT kinlodok mar itt ven "lanykent". Csak mosolyogtam magamban. Szeretem a ferjem. O is engem. Minden egyes honap remenyt adott. Ettol nem lehet es nem tud elvonatkoztatni senki aki gyermeket szeretne. Es most, sikerult. Es el nem tudom mondani mennyire boldogok vagyunk. Sirtam, zokogtam mikor Ott volt a ket csik.
Ha nem akartok gyermeket orvosilag tegyetek ellene. Semmi nem ved 100%ban es ami Velunk, Veletek is megtortenhet.
Köszönöm mindenkinek a választ (és mindenkinek zöldet adtam). Utolsó, nagyon jó olvasni a történetedet! Sok boldogságot Nektek!
Eddig nem védekeztünk, mert úgy voltam, ha valami csoda folytán összejön, csak örülünk. De most már 44 lennék, mire megszületne, férjem 43, és most jött el az, hogy inkább ne. De ha becsúszna, megtartanám mindenképp, ha ötvem évesen is, akkor is. Tizenegy lombikból lett a lányunk, nyilván nem öletném meg a gyerekemet. De mivel a kockázatok most már nőnek, talán mégsem kéne. De nehezen engedem el a gondolatot, ahogy írod, utolsó, az ember minden hónapban reménykedik, ha az esély majdnem nulla, akkor is. A 15 évben az volt a "kárpótlás", hogy bármikor, bárhogyan szexelhettünk, nem kellett a védekezéssel bajlódni:) Azért lenne most fura gumit húzni. Jó pap is holtig tanul:)
Koszonom, Kerdezo! Te legalabb nem lepontoztal. Biztosan a korom miatt nem vagyok szimpatikus.
Ha viszont nem zarkozol el az aldott allapottol akkor gumizzatok. Nem tudom hogyan viszonyulsz a hormonos spiralhoz. Allitolag ez a legbiztosabb. Mondjuk nekem hormon tablettatol trombozisom lett igy nalam ez is kilove. Ha Veled e teren minden ok akkor esetleg ez is egy opcio. Jo volt olvasni, hogy meg vallalnal babat. Lenditettel egyet rajtam mert nyilvan tudom, hogy nem optimalis a korom. Koszonom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!