Mostanában miért szivatnak mindenkit a tesztek? Régen is ilyen rossz volt a minőségük?
Két okból, ami végül is összefügg.
Egyrészt egyre érzékenyebb tesztekre van igény, ami már akkor kétcsíkos lesz, ha egy leheletnyi hcg van a szervezetben.
Erre meg azért van igény, mert sokan már a peteérés után elkezdik lőni a teszteket, és elvárják, hogy a 11-12. dpo körül egyértelmű pozitívat mutasson.
Ha valaki képes kivárni, amíg legalább 3 napot késik, akkor már szinte bármilyen teszt egyértelmű eredményt mutat.
Ahogy elso irja!
Nem a tesztek rosszak egyebkent, hanem a tesztelok nem ertik meg hogy mikortol erdemes hasznalni! Nekem is nagy onuralom kellett de megvartam a nemvart napjat, ha akkor sem jott meg, akkor teszteltem. Teljesen egyertelmu pozi mindharom terhessegnel!
Szerintem nem a tesztekkel van baj.
Életemben kétszer használtam tesztet. Egyszer, amikor babát terveztünk és nem jött meg a vérzésem. 24-25 napos ciklusaim vannak, mivel tudom, hogy bármitől késhet, nem csak terhességtől, így kivártam 30 napot, mivel ez volt a leghosszabb ciklusom, ami valaha volt és a 31. napon teszteltem. Olyan erős pozitív volt, hogy gyakorlatilag a "szememet kiverte".
Aztán pedig már nem akartunk gyereket, védekeztünk, de nagyon gyenge, 3 napig tartó vérzésem volt, és mivel tudom, hogy száz százalékos védekezési módszer nincs, így a biztonság kedvéért csináltam egy tesztet. Teljesen negatív lett, sehol egy száradási csík sem, semmi. Nem is voltam terhes.
Szóval ha szerintem mindenki megvárná azt, hogy legalább késsen a menzesze és nem állna neki idő nap előtt tesztelgetni még akkor sem, ha ma már vannak érzékenyebb tesztek is, akkor nem lenne itt ennyi gond. Mert mindenkinek megbízható eredményt adna a teszt.
Leírtak előttem a tutit.
Türelmetlen nők, egymást überelik, hogy hányadik dpo- n lett pozitív a teszt.
aztán a kémiai terhességet vetélésként élik meg.
Nem ismerik a türelmet, ha negatív a teszt, akkor gamma sugarakkal bombázzák,szétszedik, negatívba rakják, közvéleményt kutatnak, és mikor egyértelműen negatív minden megvilágításból, akkor még aznap legalább 3 másikat csinálnak, mert nem értik meg, hogy a hcg- t nem tudjuk beleszuggerálni a vizeletunkbe.
2x voltam terhes. A tesztek csak akkor mutattak pozitívat, amikor terhes voltam. Tóbbféle tesztet is használtam, nem hazudtak.
És még valami, soha nem kértem másodvéleményt, meet le tudtam olvasni az eredményt önállóan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!