Lehetek terhes? Vagy ezek mar premenstruacios tunetek is lehetnek?
sziasztok
Kb.10,11 nappal vagyok a menzim elott,peteeresem 16-18kozott volt/lehetett,nem tortent kozosules. De viszont pé-m elott kb 2hettel lefekudtunk a parommal,es nem vedekeztunk,belem is elvezett. Mostanaban sokat eszek,faradt vagyok,ha csinalok valamit hamar belefaradok,es beleunok,igazabol hangulatom sincs semmihez,idegesebb,ingerlekenyebb vagyok,a melleim megvannak duzzadva,es fajnak is,sokat eszem mostansag az elmult napokban,es hanyingerem is van kisse. Azt meg tudni kell hogy a menzenszem nem esedekes e honapban mivel a ciklusaim hosszuak 34-35naposak ezert atnyulik marciusra szoval a kovetkezo csak marciusbam lesz. A kerdes tehat lehetek terhes?? Legyszi normalis valaszokat irjatok:/ koszi
9es vagyok.Amikor nem akartam teherbe esni tudtam védekezni.Akár egy átbulizott éjszaka után is megálljt tudtam parancsolni magamnak ha nem volt gumi 😊
Tehát ilyen téren soha nem hibáztam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!