Volt aki több negatív teszt után lett pozitív a teszt?
Figyelt kérdés
a történetem a következö. januar 8. volt meg utoljàra.Azota semmi.megszakitasos vedekezessel vagyunk együtt a ferjemmel.Csinaltam tesztet multhet szombaton de negativ lett.Tegnap ùjbol csinaltam szinten negativ lett.Fura csak az hogy sokat van hanyingerem,faradekony vagyok,es sokat fàj menzi szerüen a hasam,olyan mindjart megjön erzes.Orvoshoz csak jövöheten megyek.Nem szerettünk volna most babat,de ha jön akkor nagyon nagy szerettel vàrjuk. :) köszönöm hogy valaszoltok es segitetek.2017. febr. 16. 13:32
11/16 A kérdező kommentje:
köszönöm a valaszokat.okes irok holnap :)
2017. febr. 16. 15:28
12/16 anonim válasza:
Azért lehetnek korai jelek, de azok annyira egyértelműek, hogy fel sem merül a kérdés.
Nekem az első terhességemnél a beágyazódás néhány napja alatt egy teljes kosárméretnyit nőtt a mellem. (Nem csak megduzzadt, hanem tényleg megnőtt és utána már úgy is maradt.) Erre nem volt más magyarázat, mivel tudtam, hogy nem jártam plasztikai sebésznél, úgyhogy biztos voltam benne, hogy baba van, és volt is. :)
13/16 A kérdező kommentje:
Bennem mind a kettönel felmerült a kérdés,mert annyira egyertelmüek nem voltak tünetek.Söt mondhatnam hogy a menzi elmaradasan kivül nem is igazan volt az elejen.Azert furcsalom hogy most tünetek is lennenek plusz nincs menzi es a tesztek pedig negativak.Köszönöm neked is valaszod... :)
2017. febr. 16. 18:47
14/16 A kérdező kommentje:
Most jöttem a dokitol,hüvelyi UH nem látott semmit plusz csinált egy vizelet tesztet és az is negatív. Szóval nagyon valószínű hogy nincs baba...Két hét múlva kell vissza mennem ha addig nem jön meg..Te teszteltel ma reggel? :)
2017. febr. 17. 11:28
15/16 anonim válasza:
Nekem is hasonló tüneteim vannak, mint a kérdezőnek. Nekem a doki nézte meg a peteérést és akkor együtt is voltunk a párommal. Ilyet még soha nem éreztem mint most, a melleim érzékenyek, és fáj a hasam is mint a menstruáció előtt, és néha a bal oldalon beleszúrkál. Ez kb. már 1 hete tart, valamint nincs nagyon étvágyam, az édességre rá se bírok nézni pedig én a csokit is csokival eszem. Hányingerem a hétvégén volt vasárnap egész este és éjszaka hánytam, azóta csak néha szédülés fordul elő. A menstruációm már 6 napja késik, tegnap előtt teszteltem az negatív volt, holnap megint tesztelek egyet és reménykedem. :)
16/16 anonim válasza:
Szia. Bocsi h nemirtam. En vagyok akivel eleinte beszelgettel! :) nekem megjott es most mar a 9.ciklusnapomon vagyok. Clostit beszedtem. Hètfőn a 14.ciklusnapon orvos. Azert csak akkor mert amugy ha van akk a 17-19ciklusnapokon van peteèrèsem! :) hogy vagy???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!