Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Bőrkiütés árthat a babának ha...

Bőrkiütés árthat a babának ha terhes lettem?

Figyelt kérdés
Foltok jottek ki rajtam,elmentem orvoshoz,mondta hogy valamilyen virusos eredetu kiutes ,ne idegeskedjek,magatol el fog mulni.mar kezd szebb lenni de még mindig latszodik.még csak a 4.dpon vagyok de ha baba van akkor ez arthat a fejlodeseben?nagyon aggodok:( mar aludni is alig tudok:(
2017. febr. 12. 09:58
 1/9 anonim ***** válasza:
Hát nem mindegy mi. Pl az övsömörre hirtelen azt gondolnám árthat mivel bárányhimlő vírus, mégis egy orvos válaszol rovatban az a válasz, hogy nem veszélyes. De van ami igen. Ilyen korai szakaszban viszont ha gondot okoz bármi is, simán meg fog jönni, nem tudnál róla.
2017. febr. 12. 10:05
 2/9 anonim ***** válasza:
Egyesnek van igaza. 4. dpo-n még szinte alig történt valami. Ha árt, akkor az olyan szinten árt, hogy be sem fog ágyazódni vagy egyszerűen megjön.
2017. febr. 12. 10:06
 3/9 anonim ***** válasza:

Gondolom, ez egy nagyon fiatal terhesség lehet.

Akkor nem árt neki.

Ha ártalmas lenne, a terhesség megszünne egy bőségesebb vérzéssel, és annyi.

Ha ez nem történik, akkor semmi baj nem lesz. a gyors sejtosztódás kiküszöböli a lehetséges ártalmakat, bármitől is származnak azok.

Gondolj bele:

Legtöbb esetben, mire fény derül a terhességre, már egy jól kifejlett emberke a poccaklakó. Akkor kezdünk igazán odafigyelni az életvitelre, akkor kezdjük őt óvni igazán.

De ő az időben feljődik ki, amíg nem is tudunk a létéről, amíg még nem teszünk érte semmi célzott dolgot, és minden lehetséges ártalom ellenére egészséges babák születnek több, mint 99%-ban.

2017. febr. 12. 10:09
 4/9 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat.sajnos rettegek hogy valami baj lehet ha terhes lennek:( de igen,ha baja lenne akkor nem maradna meg..
2017. febr. 12. 10:12
 5/9 anonim ***** válasza:

Tisztelt Egyes!

Nem lehet övsömör, mert az egy nagyon fájdalmas, hosszantartó betegség.

Ha olyasmi lenne, ami árt a pici magzatnak, akkor egy "menzisszel" távozna, és annyi.

2017. febr. 12. 10:13
 6/9 anonim ***** válasza:
Nem mindig olyan fájdalmas, nekem nyáron volt, bőrgyógyász övsömört mondott és elmúlt 1-2 hét alatt, napi 5 szem gyógyszert kellett szednem 1 hétig plusz kenőcsöt kaptam. Borzasztóan viszketett de tényleg nem fájt max egy picit. Egyébként egy ártatlan példa volt csak.
2017. febr. 12. 10:20
 7/9 A kérdező kommentje:
Nem ovsomor az biztos.annyit mondtak hogy valamilyen virusos eredetu kiutes es h magatol elmulik majd..de aggodom attol fuggetlen:(
2017. febr. 12. 10:21
 8/9 A kérdező kommentje:
Amugy nem viszket.nem faj.nem csinal semmit csak tele van a testem vele
2017. febr. 12. 10:22
 9/9 anonim ***** válasza:
Igen, az övsömörnek is más a lefutása mindenkinél. :)
2017. febr. 12. 10:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!