Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mas is latja a masodik csikot,...

Mas is latja a masodik csikot, vagy kepzelodom?

Figyelt kérdés
[link]
2017. febr. 11. 19:22
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:

Nem is ertem, hogy ezen a többiek miert nem látják!

Halvány, de teljesen pozitív. (A fenyviszonyok miatt)

2017. febr. 11. 21:15
 12/28 anonim ***** válasza:
100%

Naponta (!) feltesz valaki ilyen kepet amin annyira halvany hogy minden negyedik ember latja csak es ezen kerdeseknel ket napon belul azt lehet olvasni higy "megjott :(".

En egyebkent mindenkinel latni szoktam (nagyon eles i-phone-rol netezek) de ezen nem, amit latni velek az a reagens inkabb.

Ez nem jelenti azt hogy 2-3 nap mulva nem lesz valodi csik, de nem szeretem amikor valakit belefeccol 1-1 valaszolo hogy jaj tuti poziii gratula, aztan 2 nap mulva jon a hideg zuhany :( Annyi ilyen szomoru eset van hetente :(

2017. febr. 11. 21:27
 13/28 anonim ***** válasza:
A sotetitetten van valami foltszeru, de az ilyen "attettem negativba", "elsotetitettem" megbuheralt kepeken a reagens szokott altalaban latszani ha olyan a teszt. Amin rendesen nem latszik, csak megbuheraltan, az negativ.
2017. febr. 11. 21:30
 14/28 A kérdező kommentje:
Az elso kepen is latjatok ? Vagy csak a "szerkesztetten"?mondjuk vegulis m1 mert csak a fenyviszonyokat alakitottam at de kb10perc alatt kezdett kirajzolodni akkor meg nem biztos ugye? Megcsinaltam a masikat is hatha csak csaloka de az is ugyan ilyen lett. Utolso en nem remenykedek, inkabb felek tole hogy ilyen hamar jonne a masodik baba.
2017. febr. 11. 21:31
 15/28 A kérdező kommentje:
Utolso elottinek szolt! Koszonom a valaszokat varok meg par napot es ujra tesztelek ha addig sem jon meg
2017. febr. 11. 21:34
 16/28 A kérdező kommentje:
En rendessen elobe is latom .... a reagens csik az szurke szinu szokott lenni?
2017. febr. 11. 21:37
 17/28 anonim ***** válasza:
Nekem is volt már ilyen. Csináltam még egyet és negativ lett.
2017. febr. 12. 00:08
 18/28 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem is pozitív , elhiszem hogy félsz kicsi melle pici :) ijesztőnek hangzik de biztos gyorsan belerázodsz :)
2017. febr. 12. 07:00
 19/28 anonim ***** válasza:
87%

Gratulálok! Nekem egy év 4 hónap van a babák közt, és nagyon szeretik egymást.

A legjobb játszótársak lesznek, mert korban közel állnak egymáshoz.

2017. febr. 12. 21:21
 20/28 anonim ***** válasza:
91%

Mikor jött a második babám, meglepődtem, milyen kevés dolog kell a picinek.

Gyakorlatilag anagynak már megvettünk midnent, etetőszéket, játékokat, játszószőnyeget, hintát ,stb.

A kicsinek csak egy kiságyat (hasynáltan 5 ezer Ft) és egy ikerkocsit (használtan kb 15- 20 e Ft) vettem. No meg pelenkát.

Pedig jómódban élünk, meg tudnánk engedni mindent, de nincs rá szükség, annyira kevés holmi kell.

2017. febr. 12. 21:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!