Nem is ertem, hogy ezen a többiek miert nem látják!
Halvány, de teljesen pozitív. (A fenyviszonyok miatt)
Naponta (!) feltesz valaki ilyen kepet amin annyira halvany hogy minden negyedik ember latja csak es ezen kerdeseknel ket napon belul azt lehet olvasni higy "megjott :(".
En egyebkent mindenkinel latni szoktam (nagyon eles i-phone-rol netezek) de ezen nem, amit latni velek az a reagens inkabb.
Ez nem jelenti azt hogy 2-3 nap mulva nem lesz valodi csik, de nem szeretem amikor valakit belefeccol 1-1 valaszolo hogy jaj tuti poziii gratula, aztan 2 nap mulva jon a hideg zuhany :( Annyi ilyen szomoru eset van hetente :(
Gratulálok! Nekem egy év 4 hónap van a babák közt, és nagyon szeretik egymást.
A legjobb játszótársak lesznek, mert korban közel állnak egymáshoz.
Mikor jött a második babám, meglepődtem, milyen kevés dolog kell a picinek.
Gyakorlatilag anagynak már megvettünk midnent, etetőszéket, játékokat, játszószőnyeget, hintát ,stb.
A kicsinek csak egy kiságyat (hasynáltan 5 ezer Ft) és egy ikerkocsit (használtan kb 15- 20 e Ft) vettem. No meg pelenkát.
Pedig jómódban élünk, meg tudnánk engedni mindent, de nincs rá szükség, annyira kevés holmi kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!