Tudom,hogy pozinak tűnik a teszt viszont olyan mintha sárga lenne a második csíknak a színe...
A teszt reggeli amikor megcsináltam negatív volt majd a szekrényen hagytam a fürdőbe és elmentem dolgozni.Nemrég értem haza és ez fogadott,de olyan fura színe van szerintem a csíknak....nem tűnik rózsaszínnek....
Ez nagyon kétes.Én a helyedben csinálnék még egyet.
2017. febr. 1. 15:34
2/8 anonim válasza:
Ez rózsaszínnek tűnik.
10 percen túl már nem biztos, hogy a helyes eredményt mutatja.
Olvasd el a mellékelt tájékoztatót.
Csinálj szerintem újat.
2017. febr. 1. 15:36
3/8 anonim válasza:
Rajta van a tájèkoztatókon, hogy egy bizonyos idő után a teszt nem mutat valós eredményt. Ha kètsègeid vannak, inkább ismèteld meg a tesztet 1-2 nap múlva, reggeli vizeletből, hátha rózsaszínű lesz az a csík is.
2017. febr. 1. 15:50
4/8 anonim válasza:
én rózsaszínnek látom,holnap csinálj egy ugyanilyen tesztet.
2017. febr. 1. 16:06
5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Holnap veszek tesztet és meglátom mi lesz belőle!
2017. febr. 1. 16:17
6/8 anonim válasza:
Szia. Szerintem pozitív lesz. Drukkolok! :)
2017. febr. 1. 17:12
7/8 anonim válasza:
Nekem is pozinak tűnik, mert színes. De tessék kivárni azt a 10 percet. Ha valaki babát szeretne vagy aggódik, hogy jaj besikerült, az legyen 10 percig türelmes :D
Én mikor babát szerettem volna fél órán keresztül kb percenként nézegettem... Bocsánat nem beszólás szeretne lenni, csak na :D
Drukkolok :)
2017. febr. 1. 17:47
8/8 anonim válasza:
Nemrégen csináltam én is egy tesztet amit ott hagytam,akkor még totál negatív volt majd egy óra múlva szinte ugyanolyan erős rózsaszín csíkot láttam meg rajta.Persze baba nem volt :) ha időn túli akkor inkább dobd ki,csinálj újat,amíg eltelik az a 10perc igyál egy kávét,főzz egy teát,ülj a teszt fölött de várd meg az eredményt.Egyébként én sem látom hogy rózsaszín lenne,de hát telefonon nem ugy latja az ember mint élőben :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!