A petesejt meddig életképes? Hány órán belül kell találkoznia a spermiummal, hogy összejöjjön a baby?
Figyelt kérdés
29-én reggel voltunk együtt,és 2-án este.A hőmből ítélve 1-jén volt pé-sem.Szerintetek van esély a sikerre??Úgy szeretném már.Több mint egy éve várunk a kis trónörökösre,de eddig semmi.2008. okt. 10. 12:58
1/5 anonim válasza:
Ha most sem jönne össze, amit ne adj isten, akkor lehet, hogy el kellen menni egy teljes kivizsgálásra. De azért remélhetőleg most sikerült összehozni.
2/5 anonim válasza:
Amúgy 12-24 óráig életképes a petesejt.
3/5 A kérdező kommentje:
Hát ez a 12-24 óra nem valami sok.Egyébként voltam orvosnál egyelőre fel írt egy 4 hónapos gyógyszerkúrát most szedtem be az első adagot csak ez az állandó várakozás...
2008. okt. 10. 13:05
4/5 anonim válasza:
igen 24 óránál tovább nem életképes.
viszont a spermiumok akár 3 napig is életképesek és várják a petesejtet oda bent.
vagy is ha jól számoltál és terhes lettél akkor a 29-i töl.
Amúgy ha 1-én már láttad hogy megemelkedett a höd, gyorsan elkellett volna kapnod az uradat.
5/5 anonim válasza:
sziasztok nekem tegnap azaz 20-án volt tüszőrepedésem és szombaton azaz 18-án voltunk együtt a párommal,lehet esélyem babára?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!