6hetesen 4naposan latszik valami uh-n?
Figyelt kérdés
2017. febr. 7. 21:04
2/15 A kérdező kommentje:
De jó! Kèpet van èrtelme kèrni? ( ingyen adja a dokim)
2017. febr. 7. 21:41
3/15 A kérdező kommentje:
Szívhang mennyI esèllyel lesz?
2017. febr. 7. 21:41
4/15 anonim válasza:
Szia. Mikor mész orvoshoz? Mert én csütörtök délután és akkor leszek 6+4 napos.:-) Kíváncsi vagyok hogy lesz e szívhang... Majd írj...
5/15 A kérdező kommentje:
Igazàból 4hetes 2napos vagyok, csak akkorra kaptam időpontot! Ès kivancsi vagyok erdemes lesz-e mit fog látni. Mindigis 7hetesen szerettem volna menni, h tutI legyen szívhang. De csak ez volt a szabad időpont, meg amikor mar 9hetes leszek! :-) es addig nem bírnám ki
2017. febr. 7. 22:27
6/15 anonim válasza:
6hetes 1naposan mentem dokihoz.. szivhang is volt mar :)
7/15 A kérdező kommentje:
Koszonom. Kepet èrdemes kèrni látszik valami ahhoz h legyen èrtelme? :)
2017. febr. 7. 23:11
8/15 anonim válasza:
6 hetesen nekem csak petezsák látszott (hátrahajló méh+ elég régi uh). 3 hét múlva a kontdollon már szépen látszott a szívhang :) képet ha szeretnél kérj, de még nincs szép ,,babaformája" ilyenkor, de emléknek én kértem :) kis foltocska a 18 hetes uh kép mellett :D
9/15 anonim válasza:
6+4-en mentem, de a baba csak 6 hetes volt 4 mm és szívhanggal :) Sokat nem láttunk belőle, de azt nagyon, hogy pulzált a szívcső :D A képen szinte semmi nem látszik, legalábbis a miénken nem sok, de én azért elkértem :D Az is emlék, hogy a kis foltocskából micsoda csodababa lesz :D
Jó egészséget :)
15hkm
10/15 anonim válasza:
6hetes 3napos voltam mikor elöször mentem volt már szivhang is.a kèpen nem sok minden látszik,csak egy kis folt de mindenkèpp kèrj emlèknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!