Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Elment 6hetesen a babam....

Rena0102 kérdése:

Elment 6hetesen a babam. Mikor probalkozhatok ujra?

Figyelt kérdés

sajnos megtortent az amire nem szamitottam....semmim nem fajt, csupan vereztem, hajnali 3ota nem aludtam, aztan delben nagy nehezen lefekudtem pihenni, de fel2kor elkezdtem gorcsolni.elmentem pisilni es vereztem.aztan az utolso cseppek utan ereztem hogy valami nem ok, mert megindult fentrol valami, ami a baba volt....kicsit ossszecsusztam, mert megakadt a kijaraton a dolog es megfogtam hogy mi az...hat a babam, ami akkora kis csiko formaju, atlatszo rozsaszin volt es kb akkora mint a mutatoujjamon a korom...benne egy sotet folttal, ami a szive volt..a nyulvany vegen meg a petezsak es azon tovabb a kezdetleges koldokzsinor, meg egy kisujjnyi hosszusagu puha, szivacsos anyag ami tulajdonkeppen a mehlepeny kezdetleges kis darabja volt...tiszta ver volt, de a nagy ijedtsegben muszaly voltam megnezni mi is volt az igy megmostam es ez lett belole....nem tudom miert ver az isten, mert az elozo nem akart magatol elmenni, es abortusz lett a vege, ez a kis csoppem meg hiszen mindene megvolt, de megis elment....ez van , ezt kell elfogadnom...

csak pillanatnyilag belepusztulok.....mielott valaki megorrolna az elso baba miatt, ki kell hogy abranditsam, mert meg szerettem volna tartani, de a kedves anyos ellenem forditotta a fiat hogy biztos nem az ove a baba es nehogy mar elvalallja..ez 1,5 eve volt..azota uj kapcsolatom van, ahol a csaladaz elso neki is.nagyon megszenvedtem akkor az abortuszt, mert soha nem fordult volna meg a fejemben, ezert is kerultem egy ideig pszichologushoz...aki egyedul nevel gyermeket az tudja mirol beszelek hogy egy gyereknek csaladra van szuksege, nekem pedig a paromon kivul senki tamaszom nem volt akkoriban..szornyu dolog ez, de most megint megtortent, pedig vigyaztam ra es terhes vitamint szedtem a kezdetek ota hiszen mar eleg koran kiderult hogy van mert keszultunk ra a parommal es folyamatosan teszteltem.mig egy LH teszt pozitiv lett..utana napokon belul tobb terhes-teszt is...nem volt nalam boldogabb, de most csak egy ures kukanak erzem magam...SEGITSEG.....:(

2012. jan. 25. 15:09
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Szia

Tudom milyen érzés nekem is volt egy ilyen esetem de nekem meg el halt sajnos. Ne keseredj el mert nekem 1,5 évre rá jött a másik kételkedtem hogy meg fog halni mert megint úgy végzi majd mint az előzö de nem. Legalább 3 hónapot várjál míg valamit regenerálodik a méhed.

2012. jan. 25. 15:16
 2/11 anonim ***** válasza:
Ha van kedved akkor beszélgethetünk. Ha úgy jól éreznéd magadat. Valakinek ki beszélnéd a lelkedet. Írj ha úgy gondolod.
2012. jan. 25. 15:18
 3/11 A kérdező kommentje:
Ok, nagyon szepen koszonom Neked!!:)
2012. jan. 25. 15:31
 4/11 anonim ***** válasza:
Nekem is volt korai-vetélésem,amit nem kellett műszeresen befejezni,így az orvosom azt mondta nem kell várnom.A harmadik hónapban sikerült újra :) Nos azóta 2x-es anyuka vagyok.Sírd ki magad--azután felállni és optimistán előre!sajnos majdnem minden nő elvetél egyszer,ettől és egy egyszeri abortusztól(ezen már nem tudsz változtatni,fogadd el a saját döntésed) még leszel boldog anyuka!Ha nem megy akkor a pszichológusod is segít.Minden jót!
2012. jan. 25. 15:32
 5/11 A kérdező kommentje:
Gratulalok!Igyekszem, csak a jovore gondolni es okosabban nekiallni a dolgoknak, mert nagy felelossegel jar, de minden perce megeri!hat szivbol gratulalok tenyleg, mar kisirtam magam, kb 2 napja erzem jobban magam, mar nem sirok ha ra gondolok, mert tudom hogy okkal tortent, de barmi is legyen tul kell rajta lepni..csak elore :)
2012. jan. 25. 15:44
 6/11 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hogy orvosnál voltál-e, de én a helyedben elmennék megnézetni magam, ha még nem voltál. Én a 8. héten esten egy tisztító műtéten, nekem is kilökődött a petezsák, igaz addigra a benne levő embrió már fel is szívódott... Ezek után és másnap mentem a kórházba (amúgy mennem kellett volna kontrollra ) és benn is tartottak. Én beleegyeztem a műtétbe, mert féltem, hátha valami bennem maradt és nem akartam semmi problémát belőle. Mind1. A lényeg, hogy nekem a dokim 5-6 hónapot mondott, hogy várjuk vele, de nem sikerül, hisz a 3. menzeszem nem jött meg... :) Egy drága ( most már tudom, hogy kislány ) minket akart szülőnek, de nagyon! Most 31 hetes vagyok! Fel a fejjel! És vigasztaljon az, hogy tényleg szinte minden nő vetél legalább 1x... U.i.: Ne görcsölj rá és hamarabb össze fog jönni az a kis drága baby, aki mindenért kárpótolni fog!
2012. jan. 25. 15:46
 7/11 A kérdező kommentje:
sajnos nem voltam dokinal, mert Angliaban elek, es itt sajnos de igy van, a 10.het elott nem vizsgalnak....en is csak febr.16-ra kaptam az elso idopontot nodokihoz, mert akkor lettem volna a 11.hetben..itt eltorik a labad es gipszeltetni szeretnel, de CSAK IDOPONTTAL MEHETSZ BARHOVA!:( ami egy het...itt bementem miutan elment a baba azonnal es annyi tortent hogy nagyon sajnaljuk, akkor viszont a febr. datumot toroljuk es bye...nem vizsgalnak meg...mert ez itt a termeszetes..otthon megnezik hogy mi a helyzet, mert az esetek egy reszeben mentheto a dolog gyogyszerrel, vagy befekvessel, de itt...a faradtsagot sem vettek...:(
2012. jan. 25. 15:57
 8/11 A kérdező kommentje:
gratulalok mindket csepphez, sok boldogsagot es oromet kivanok veluk!! <3
2012. jan. 25. 15:58
 9/11 anonim ***** válasza:
Szia én is ugyanezen mentem át és azota nekem is uj párom van.Vanegy fiam és azota nem sikerul teherbe esnem.Most még reménykedem hogy sikerult mert szombaton kellene nem megjonnie.Nagyon sajnálom tudom milyen teljesen egyuttérzek.Mi probálkoztunk rogton mert állítolag nagy rá az esély hogy megmarad.
2012. jan. 25. 16:36
 10/11 A kérdező kommentje:
Szia!Koszonom szepen a reagalasod Neked is es grat a fiukahoz!!igen, hat nem konnyu ezeken vegigmenni, plane ha Te beleadod magad a kapcsolatba maximalisan es egyszer csak, mert nem terveztem meg akkoriban a babat, ugyan nagyon vagytam ra de meg nem terveztuk, de mikor megtudtam hogy van, egyszeruen az a boldogsag ami ramtort...nem tudtam hova tenni, az tenyleg nem hasonlithato semmihez!!aztan kiderul hogy nem is olyan komoly a kapcsolat, mert kulonben nem tudnanak szetvalasztani, plane nem a sajat magzatod miatt, ami egy kincs akkor is ha akkor erkezik mikor epp nem tervezitk!!nekem az volt!!azota is orzom az elso uh-s kepe rola, amit 4het6naposan kaptam, a kis foltommal..pedig mennyit sirtam erte!!a korhazbol is sirva hivtam fel meg este mikor befekudtem, hogy nem gondolta-e meg magat, es csak annyi volt a kerdes:miert??megundorodtam tole es az anyjatol is...eletem legrosszabb dontese volt hogy osszejottunk...pedig az a baba az ove is volt, es nem artott semmit...mostmeg elment a kis szentem...de probalkozunk!!nem adom fel!!te se add fel!!sikerulni fog, bizz magadban!mikor nekilattunk a dolognak a jelenlegi parommal, 4 honapig varatott magara a kis szivem...most megint honaprol honapra remenykedhetunk, mostmar ismet EGYUTT, mert ez a legfontosabb!! :)
2012. jan. 25. 17:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!