Elment 6hetesen a babam. Mikor probalkozhatok ujra?
sajnos megtortent az amire nem szamitottam....semmim nem fajt, csupan vereztem, hajnali 3ota nem aludtam, aztan delben nagy nehezen lefekudtem pihenni, de fel2kor elkezdtem gorcsolni.elmentem pisilni es vereztem.aztan az utolso cseppek utan ereztem hogy valami nem ok, mert megindult fentrol valami, ami a baba volt....kicsit ossszecsusztam, mert megakadt a kijaraton a dolog es megfogtam hogy mi az...hat a babam, ami akkora kis csiko formaju, atlatszo rozsaszin volt es kb akkora mint a mutatoujjamon a korom...benne egy sotet folttal, ami a szive volt..a nyulvany vegen meg a petezsak es azon tovabb a kezdetleges koldokzsinor, meg egy kisujjnyi hosszusagu puha, szivacsos anyag ami tulajdonkeppen a mehlepeny kezdetleges kis darabja volt...tiszta ver volt, de a nagy ijedtsegben muszaly voltam megnezni mi is volt az igy megmostam es ez lett belole....nem tudom miert ver az isten, mert az elozo nem akart magatol elmenni, es abortusz lett a vege, ez a kis csoppem meg hiszen mindene megvolt, de megis elment....ez van , ezt kell elfogadnom...
csak pillanatnyilag belepusztulok.....mielott valaki megorrolna az elso baba miatt, ki kell hogy abranditsam, mert meg szerettem volna tartani, de a kedves anyos ellenem forditotta a fiat hogy biztos nem az ove a baba es nehogy mar elvalallja..ez 1,5 eve volt..azota uj kapcsolatom van, ahol a csaladaz elso neki is.nagyon megszenvedtem akkor az abortuszt, mert soha nem fordult volna meg a fejemben, ezert is kerultem egy ideig pszichologushoz...aki egyedul nevel gyermeket az tudja mirol beszelek hogy egy gyereknek csaladra van szuksege, nekem pedig a paromon kivul senki tamaszom nem volt akkoriban..szornyu dolog ez, de most megint megtortent, pedig vigyaztam ra es terhes vitamint szedtem a kezdetek ota hiszen mar eleg koran kiderult hogy van mert keszultunk ra a parommal es folyamatosan teszteltem.mig egy LH teszt pozitiv lett..utana napokon belul tobb terhes-teszt is...nem volt nalam boldogabb, de most csak egy ures kukanak erzem magam...SEGITSEG.....:(
Szia
Tudom milyen érzés nekem is volt egy ilyen esetem de nekem meg el halt sajnos. Ne keseredj el mert nekem 1,5 évre rá jött a másik kételkedtem hogy meg fog halni mert megint úgy végzi majd mint az előzö de nem. Legalább 3 hónapot várjál míg valamit regenerálodik a méhed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!