Nekem 7 napja késett a menzeszem, ezért vettem egy tesztet ami pozitív lett. De azon kívül, hogy néha fáj a hasam semmi más tünetem nincs. Tévedhet egy terhességi teszt? Tényleg terhes vagyok?
Figyelt kérdés
2010. máj. 7. 19:00
1/4 anonim válasza:
Nagyon ritka az álpozitív teszt. Nekem sem volt semmi tünetem, és később sem lett.
Gratulálok a babához!
2/4 anonim válasza:
Ma töltöttem a 24. hetet, és egyelőre annyi a tünetem, hogy elkezdtem gömbölyödni! :)
Gratulálok!
3/4 anonim válasza:
gratula nekem sem volt tünetem a 9 hónap alatt..:-))
megusztam..:-))
3 hós kiscsaj anyuja.
4/4 anonim válasza:
Szia!
Én a rákszűrésen tudtam meg, hogy 6 hetes babás vagyok.Amúgy is vacakolt a menzim, semmi "tünetem" nem volt.Szerencsére a terhesség alatt sem volt semmi.
Viszont volt már 4 terhességem, ahol csináltam tesztet, egyik sem tévedett.De sajnos csak 1 gyermekem van. :(
Gratulálok a babához!!!
:))))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!