Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tenyleg ennyire elitelendo,...

Tenyleg ennyire elitelendo, ha egy no a parja akarata ellenere lesz terhes?

Figyelt kérdés

Ismertek ilyen kapcsolatot ?

Es kerdezem en, ha a ferfi annyira nem akar gyereket, miert nem huz gumit ?

Onnan jott a kerdes, hogy volt egy baratom aki a legelso alkalommal sem huzott gumit, es nem kerdezett ra, hogy szedek - e gyogyszert.

De kozben megrogzotten mondta elotte, hogy nem akar gyereket ( mar volt neki )

2017. febr. 6. 23:55
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
55%
Mi az hogy elitélendő? Tényleg képesek vagytok pl. a gyermeketek óvodás társát lenézni, mert becsúszott gyerek? Vagy nem szóltok a szomszéd kislányhoz, nem dicséritek meg a cicás ruháját, mert egyedül van az anyukájával, akihez egy nős férfi járt? Egyébként azt sem értem, hogy ha tényleg nem szedi egy nő a gyógyszert, akkor az hogy derül ki, és miért vallja be, hogy ha-ha, nem is szedtem.
2017. márc. 9. 13:26
 22/22 anonim ***** válasza:
Elítélendő. Nem szabadna senkire ráerőszakolni. Elítélem az abortuszt is, épp ezért mindig megfelelően védekeztem, és igazán azt hiszem, hogy ha két ember között megvan a bizalom, nyitottság, megértés, meg tudják beszélni a jövővel kapcsolatos terveiket. Ha nem, oda kár is gyereket vállalni.
2017. márc. 9. 19:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!