Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lett valakinek "szürke"...

Lett valakinek "szürke" csíkból baba?

Figyelt kérdés

2017. febr. 6. 16:11
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
Nekem a main meg lathatobban ott van az a csik! A tegnapira ra kellett nagyitanom es meresztgetni a szememet, de ezen ott van nagyitas nelkul is lathatoan! Mensi előtt vagy? Mert olyankor szokott ennyire halvány lenni. Elárulom, hogy PCOS miatt mi évek óta próbálkoztunk a férjemmel. Megszámolni se merném, hogy mennyi tesztet csináltam már életem során! Heti egyet minimum, mert össze-vissza menstruáltam. Mikor már 2 hónapja nem jött meg, olyankor heti 2-3 tesztet is csináltam. Ezt szorozd fel 5 évvel... és abból a temérdek sok tesztből SOHA egyetlen egy sem volt (mármint egy kivételével, ami a 16 hetes pocaklakóm hírét hozta :)) ami csíkos lett volna tévesen akár erősen, akár halványan. Márpedig emlékeznék rá, mert egy ilyen halvány vonaltól is már kiálltam volna az erkélyre és torkom szakadtából üvöltöttem volna világgá, hogy babát várok! Szóval akárki, akármit mond, ez szerintem egy pozitív teszt! :)
2017. febr. 7. 17:35
 22/37 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! Nagyon kedves vagy, es orom volt ezt olvasni, nekem sem volt ilyen soha. Bar en nemsokat teszteltem eddig..de amig nem lesz pozitív, nem mondok semmit. Meg mindig nem jott meg izgulok. Remèlem reggel pozi teszt vàr:( olyan jó Lenne. Szerencsère nekem nincs pcom. De ciszta szivatott mar meg 4nap kèsèssel. Nem akarok csalódni. Drukkoljatok!!♡♡♡♡
2017. febr. 7. 20:58
 23/37 A kérdező kommentje:
Ès SZÍVBŐŐL GRAATULÀÀLOOOK!!!!!:)
2017. febr. 7. 20:58
 24/37 anonim ***** válasza:

Köszönöm :)

Drukkolok nagyon! :) tudom jól , milyen érzés az, amikkor már szinte imádkozik az ember a pozi tesztért :(

Írj majd mindenképp, hogy hogyan alakult!

2017. febr. 7. 21:28
 25/37 A kérdező kommentje:
Holnap mindenkèppen ìrok !!! :) jaj nagyon imàdkozom. Meg azert is, ha pozi , akkor ne jöjjön meg rá pár napra sem..:-(
2017. febr. 7. 21:40
 26/37 anonim ***** válasza:
Ezen is làtni😊szorittok😊
2017. febr. 7. 22:32
 27/37 A kérdező kommentje:
Koszonom nagyon izgulok, mert neha kesik 1-2napot! Remelem nem jon meg, reggel ìrok!!!:))
2017. febr. 7. 22:53
 28/37 anonim ***** válasza:
szerintem baba,drukkolok,teszteltél azóta?
2017. febr. 8. 09:33
 29/37 A kérdező kommentje:

[link]

Ilyen a mai 14dpo.:( sztemegfog jonni.. raktam is betètet

2017. febr. 8. 09:48
 30/37 anonim ***** válasza:

:(

Na nem baj, ne csüggedj, majd legközelebb :)

2017. febr. 8. 12:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!