2éve vagyok együtt a párommal és mindig a megszakításos módszert használjuk és még sosem lettem terhes. Lehet hogy meddő vagyok?
Dühöng, tombol a tudatlanság, az ostobaság a 21. században és az úristennek se tudod meggyőzni észérvekkel, ha az ő konok, buta fejében az van, h sz ő pasija "tudja használni a cerkát"
Az ilyennek beszélhetsz előváladékról, hogy abban lehetnek spermiumok és általában vannak is. Hogy azt nem érzi a férfi, hogy távozik-e előváladék, nem érzi a nő, hogy került-e a hüvelyébe. Hogy a megtermékenyítéshez elég egyetlen spermium. És ha ők évekig használták ezt a "módszert" akkor vagy vele, vagy a párjával nem volt oké minden, ami időközben rendbe jött.
Tudjátok, butácskáim, lehet a pasitok évekig vaktölténnyel lövöldözött, csak nem derült ki sose, mert sosem vizsgálták. Tudjátok, a spermiumok 3 havonta termelődnek újra. És lehet, hogy amikor gyereket akartatok, akkor épp minden klappolt, ezt hívják szerencsének. Ti meg jöttök itt a technikás pasitokkal, aki kiveszi időben....És ez csak egyetlen elmélet, volt, h miért működött oylan frankómn a megszakítás, akit érdekel a többi eshetőség, az majd kiguglizza.
A kislányotoknak is ezt fogjátok ajánlanigimis korában, h elég védekezés az, ha megígéri a srác, h kiveszi időben és biztosítja róla a lánykát, h ő bizony tudja használni a cerkáját? Édes jó istenkém.
Utolson jot mosolyogtam, szenzacios, egyetertek :) A lanyotoknak is mondjatok majd hogy nehogy gumira koltson, keressen ugyes pasit :) A fiatoknak is mondjatok hogy nem kell gumi csak ugyesen a cerkaval. Egyebkent ez a kihuzgalas illuziorombolobb mint a valodi vedekezesi modszerek, csori pasi meg nem szexelt egy igazan jot ha a a legjobb pillanatban abba kellett hagynia es 1-2 rantassal sajat maganak befejezni a lepedore......mint egy kamasz :(
Van aki szerencses es van aki meddo, ki lat beled hogy tudjuk te melyik csoportba tartozol kerdezo?
#21:
Pearl-index szerint 35% az esély, hogy egy éven belül valaki így teherbe esik. Ők a 65% és úgy érzik, hogy ez feljogosítja őket, hogy a maradék 35%-ot, aki így esett teherbe az asztal alá söpörjék. Mennyi észt vársz azoktól, akik a megszakítást megbízható védekezésnek gondolják? :-D :-D
Köszönöm a válaszokat!
A megszakításos módszer mestereinek meg, nem arra voltam kíváncsi hogy mivel jár vagy miért is rossz.
#24:
Pedig már válaszoltam előzőleg is ;-)
Nyilván tizenéveseknek a gumi a legjobb megoldás.
De az hülyeség továbbra is, hogy biztos baj van, ha nem jön össze megszakítás mellett a baba.
Bennem is felmerült... aztán 6 év után gondoltam, teszteljük le, van-e baj... Nem volt. Újabb 6 év után megint elgondolkodtam, működöm-e még. Rögtön megkaptam a választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!