Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 2éve vagyok együtt a párommal...

2éve vagyok együtt a párommal és mindig a megszakításos módszert használjuk és még sosem lettem terhes. Lehet hogy meddő vagyok?

Figyelt kérdés
Tudom hogy nem biztonságos módszer de eddig még sosem lettem terhes ezért gondoltam arra hogy talán nem is lehetek terhes.
2017. febr. 6. 11:05
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
19%

Dühöng, tombol a tudatlanság, az ostobaság a 21. században és az úristennek se tudod meggyőzni észérvekkel, ha az ő konok, buta fejében az van, h sz ő pasija "tudja használni a cerkát"

Az ilyennek beszélhetsz előváladékról, hogy abban lehetnek spermiumok és általában vannak is. Hogy azt nem érzi a férfi, hogy távozik-e előváladék, nem érzi a nő, hogy került-e a hüvelyébe. Hogy a megtermékenyítéshez elég egyetlen spermium. És ha ők évekig használták ezt a "módszert" akkor vagy vele, vagy a párjával nem volt oké minden, ami időközben rendbe jött.

Tudjátok, butácskáim, lehet a pasitok évekig vaktölténnyel lövöldözött, csak nem derült ki sose, mert sosem vizsgálták. Tudjátok, a spermiumok 3 havonta termelődnek újra. És lehet, hogy amikor gyereket akartatok, akkor épp minden klappolt, ezt hívják szerencsének. Ti meg jöttök itt a technikás pasitokkal, aki kiveszi időben....És ez csak egyetlen elmélet, volt, h miért működött oylan frankómn a megszakítás, akit érdekel a többi eshetőség, az majd kiguglizza.

A kislányotoknak is ezt fogjátok ajánlanigimis korában, h elég védekezés az, ha megígéri a srác, h kiveszi időben és biztosítja róla a lánykát, h ő bizony tudja használni a cerkáját? Édes jó istenkém.

2017. febr. 6. 17:01
 22/29 anonim ***** válasza:
41%

Utolson jot mosolyogtam, szenzacios, egyetertek :) A lanyotoknak is mondjatok majd hogy nehogy gumira koltson, keressen ugyes pasit :) A fiatoknak is mondjatok hogy nem kell gumi csak ugyesen a cerkaval. Egyebkent ez a kihuzgalas illuziorombolobb mint a valodi vedekezesi modszerek, csori pasi meg nem szexelt egy igazan jot ha a a legjobb pillanatban abba kellett hagynia es 1-2 rantassal sajat maganak befejezni a lepedore......mint egy kamasz :(

Van aki szerencses es van aki meddo, ki lat beled hogy tudjuk te melyik csoportba tartozol kerdezo?

2017. febr. 6. 17:15
 23/29 anonim ***** válasza:
37%

#21:

Pearl-index szerint 35% az esély, hogy egy éven belül valaki így teherbe esik. Ők a 65% és úgy érzik, hogy ez feljogosítja őket, hogy a maradék 35%-ot, aki így esett teherbe az asztal alá söpörjék. Mennyi észt vársz azoktól, akik a megszakítást megbízható védekezésnek gondolják? :-D :-D

2017. febr. 6. 17:17
 24/29 anonim ***** válasza:
54%
Na kedves utolsó, pont téged hiányoltunk 😊
2017. febr. 6. 17:17
 25/29 anonim ***** válasza:
68%
Tenyleg, kivancsisagbol kerdezem: milyen lehet a pasinak aki eveken keresztul nem tudott egy igazon jo orgazmust atelni egy felhotlen szex vegen? Marmint hogy vegig kincentralnia kellett es amikor jott a csucspont, kiszedni es a levegoben csak ugy..? Tudjak ezek a szerencsetlen flotasok mibol maradnak ki?
2017. febr. 6. 17:19
 26/29 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

A megszakításos módszer mestereinek meg, nem arra voltam kíváncsi hogy mivel jár vagy miért is rossz.

2017. febr. 6. 17:36
 27/29 anonim ***** válasza:

#24:

Pedig már válaszoltam előzőleg is ;-)

2017. febr. 6. 17:38
 28/29 anonim ***** válasza:
84%
Senki nem ajálngatta ezt a módszert a gimis kislányoknak,sőt szinte mindenki elmondta,hogy tartós kapcsolatban használta,mikor már nem gond ha becsúszik a baba.
2017. febr. 6. 18:18
 29/29 anonim ***** válasza:
68%

Nyilván tizenéveseknek a gumi a legjobb megoldás.

De az hülyeség továbbra is, hogy biztos baj van, ha nem jön össze megszakítás mellett a baba.

Bennem is felmerült... aztán 6 év után gondoltam, teszteljük le, van-e baj... Nem volt. Újabb 6 év után megint elgondolkodtam, működöm-e még. Rögtön megkaptam a választ.

2017. febr. 6. 20:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!