Ha a teszten először egy negatív csík jön ki, és kb. 3
perc múlva megjelenik a halvány pozitív, akkor az babát
jelent?
Figyelt kérdés
Keddre nem vártam, csütörtökön teszteltem egy egyértelmű negatívat Corax-szal, ma reggel Clearblue-val, ami először negatív lett, majd 3 perc múlva halványan megjelent a függőleges vonal is. Most akkor lehetek terhes? Vagy megint várjak pár napot és teszetljek újra?
Menszi nincs, alhasi szurka van, mellnagyobbodás, émelygés és aluszékonyság van.
2008. okt. 10. 09:13
1/9 anonim válasza:
hát szerintem POZITÍV. a 3 perc az még jó, szerintem örülj neki. Szép babavárást. Azért csinálj még egy tesztet 2 nap múlva, de tutira babás vagy.
4 hónapos kisfiú anyukája
2008. okt. 10. 09:16
2/9 anonim válasza:
Időbe telik, mire előjön a 2. csík! Tehát ez pozitív! Pozitív irányba nem szokott tévedni. Gratulálok!
2008. okt. 10. 09:16
3/9 anonim válasza:
A teszten nincs negatív csík!
Egy csík: ellenőrző csík, hogy működik a teszt azt jelzi.
A második csík a babát jelzi.
Két nap múlva ismételheted, hogy biztosabb legyél, de ott van baba..
A másik , szerintem jobban olvasd el a betegtájékoztatót!
2008. okt. 10. 09:17
4/9 anonim válasza:
Szia! Szerintem babó van a dologban! Hiszen a tünetek is egyértelműek, arra utalnak! Helyedbe vennék még egy tesztet még ma, egy drágábbat, és már tuti volna a dolog, de sztem igy is babás vagy! Szívből gratulalok! :)
2008. okt. 10. 09:18
5/9 anonim válasza:
a 3. válaszolónak: félremondta a kérdező, de szerintem mindenki értette a negatív csík szót. mert ha csak az jön elő, akkor negatív, ha mindkettő akkor pozitív.
2008. okt. 10. 09:20
6/9 A kérdező kommentje:
Mindenkinek közönöm a választ, valóban úgy értettem, hogy először az jött ki, mintha negatív lenne, de aztán a függőleges is megjelent, csak az halványabban. 3. válaszolónak üzenem, hogy elolvastam a betegtájékoztatót és elhiheti, hogy nem először és nem csak ezt a fajtát!
2008. okt. 10. 09:25
7/9 anonim válasza:
Szia! Nekem is ez volt, hogy 3-4 perc múlva jelent meg a 2. csík. Ez gondolom azért lehet mert kevés még a hcg. De a teszt szerint 10 percen belül kell leolvasni és általában 3-5perc alatt már kaphatsz eredményt! Szóval gratulálok! :D
2008. okt. 10. 12:31
8/9 anonim válasza:
Szia utolsó vagyok. Csináltál még1 tesztet? Én igen és azon már azonnal megjelent a 2.vonal de még mindíg halvány.
2008. okt. 11. 12:07
9/9 A kérdező kommentje:
Nem kellett sajnos új tesztet csinálnom, mert hétvégén megjött és azóta is tart. :-((((( Sajnos megint nem sikerült. De Neked gratulálok!!!!!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!