Hónapok óta nincs menstruációm. Méhpempő segíthet?
Ez az inzulinrezisztencia érdekes, mivel egészségesen táplálkozom és rendszeresen mozgok is. Diétára nem hiszem hogy szükségem lenne, mivel nem vagyok túlsúlyos.
Inkább a PCOS-re gyanakszom, de a vérvétel úgyis kimutatja. Megbízom a nődokimban, érti a dolgát. Csak gondoltam, talán természetes úton is rásegíthetnék, mielőtt hormontablettákat kéne szednem.
Van PCOS IR nélkül, ezt a marhaságot egy másik kérdésnél is te írtad, vagy szimplán terejed? Az igaz, hogy ritka, és általában együtt járnak.
Kérdező, nem fogyókúrára kell gondolni, hanem viszonylag szigorúan meghatározott szénhidrátszegényre, ahol meg van határozva grammra, mikor és mennyi lassan vagy gyorsan felszívódó szénhidrátot kell enni.
De ezt nem hasraütésszerűen, hanem ha indokolt. (Van, akinek azért marad el a menzesze, mert kórosan sovány és/vagy ész nélkül fogyókúrázik, ilyenkor kifejezetten rossz ötlet egy ilyen diéta.)
Szerintem előbb várd meg a vizsgálatok eredményét. A méhpempő felesleges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!