4 hónapja nincs menstruációm, szerintetek a cickafark tea segíthet? Ti hogyan alkalmazzátok?
A cickafarkfű tea a peteérést hozza meg,nem tudom amúgy,hogy a menstruációnak ehhez mennyi köze leheta cickafarkfű teát a ciklus első feléig kell inni, és a ciklus második felében pedig palástfű teát. Ha nincs vérzésed szerintem úgy kéne csinálni,hogy 14 napig iszod a cickát és a 15. naptól a 28ig palástfű teát. De mondom,szerintem inkább orvoshoz menj,mert ez nagyon sok kimaradás!
1es voltam
Szia!
Orvossal kellene mindenképpen konzultálnod.
Amit utána tudok ajánlani, az a barátcserje vagy az aviva torna.
bocs, hogy offolok, de
nekem már több mint egy éve nincs meg.. voltam nődokinál és most endokrinologián, de a vizsgálatok utána (closty, vérvétel, uh) elengedett annyival, hogy menjek meddőségi központba kivizsgálásra majd ott kezelnek! szóval ennyit az orvosokról, most már elkezdem valószínűleg a cickafark palástfűt, csak az a problémám hogy én így nem tudom mikor van peteérésem, de akkor első 14 cicka, utána meg palást!
és bocsi mégegyszer
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!