Closy! Az 1x1 a minimum adag is okozhat ikerterhességet? Tapasztalat?
Figyelt kérdés
2010. máj. 7. 16:23
1/5 anonim válasza:
Closty? :) Úgy tudom, az is befolyásolhatja a dolgot, hogy mikor kezded. Ha később, akkor talán kisebb az esélye az ikreknek.
2/5 A kérdező kommentje:
Igen closty :) csak kihagytam a t betűt :)
Köszi a Választ!
2010. máj. 7. 17:08
3/5 anonim válasza:
Napi 3X1-et szedtem és egy babám van.
4/5 anonim válasza:
Szerintem mindenképp növeli az esélyét, mivel peteérlelő hatású, egyáltalán nem biztos, h csak egy pete érik meg, nekem mondjuk napi 2 szemtől 4 tüszőm fejlődött. De nekem amúgy is van pé-em. Nem nézik neked uh-on, hogy hány tüsző fejlődik?? Sok sikert a babához!
5/5 A kérdező kommentje:
Még nem :)
De ha anovus (PCOS) lesz ez a ciklusom akkor megpróbálkozunk a clostyval. Addig amíg nem muszáj nem szedeti velem. Mostanság van pé-m (metformin kezelés) de az sem mindig :(...
Csak érdeklődtem h kinél mi volt a tapasztalat, de végülis igaz magától is érhet több háát még gyógyszerrel.
2010. jún. 9. 11:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!