Ha egyenesen endokrinológushoz megyek az sztk-ba az megcsinálja nekem a hormonvizsgálatot?
A nődoki egyszerűen mindent kitalál pedig már 1 éve próbálkozunk. Figyelgessük uh-val a peteérést. 3 hónap alatt nem látott semmit, csak éretlen tüszőket. Vezettem neki a hőgörbémet, egyértelműen felment a hőm, majd 14 napig 37 körül volt, mensivel lement. A gondja az volt, h ezek az emelkedések a 21.,24.,26. Napokon voltak. Emiatt mondta h nincs petérésem.... bár az én ciklusaim 36-40 naposak.
Most azt találta ki h nézzük meg a férjem, sajnos rosszak az eredmények, alacsony spermiumszám, azok sem aktívak. A dokim azt mondta, előbb a férjem legyen rendben, majd azután leszek én vizsgálva. Sajnos ez több hónap is lehet... Addig velem mi lesz, közben szerintem az én problémámmal is haladni kellene....
És ha magánban megyek endokrinológushoz, ő sem csinál semmit, csak egy nőgyógyászon keresztül lehet ezt megcsinálni.
Endokrinológushoz sztk-ban kell beutaló.
Miért nem mentek meddőségi központba? Ott mindkettőtöket vizsgálnak, kezelnek.
Szegediek vagyunk, úgy tudom h itt kaáli intézet van. Ahogy néztem, ott van egy árlista, és úgy tűnik nekem h az egész fizetős. Vagy tévedek? (Remélem)
Hova mehetnénk szerinted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!