PCO műtét aki ismeri az eljárást segítene?
Figyelt kérdés
Tavaly voltam nőgyógyásznál aki mondta, hogy PCOm van (amit már észre kellett volna venni jó pár éve:( )
Elküldött endokrinológushoz, ő csinált hormonképet IR vizsgálatot azóta merckformint szedek.
Az egész abból indult hogy nagyon sokat fogytam (50kg-t) de 2 év után a fogyás megállt és elkezdett feljönni a súly miközben a diétát tartottam.
10kg+ után mentem nődokihoz. 4 hónap után kaptam időpontot endokrinológushoz addig még 10 jött fel.
A merckformin szedése utána vagy nem tudom de megállt, stagnálok se le se fel.
Kérdésem csupán annyi lenne, hogy műtenek úgy is hogy van még súlyfelesleg? (maszekba járok mindent fizetek)
Akinek már csinálták tapasztalatokat megköszönném. Műtét után megindult a fogyás? Lett baba? :)
Előre is nagyon köszönöm :)
2017. febr. 2. 09:03
11/12 anonim válasza:
Szia, itt marha könnyen hozzádvágják, hogy dieta sport gyógyszer....ahha....másfél évig csináltam, dietetikussal, endodokival, nőgyógyásszal....egy fia ciklusom nem lett, ellenben a petefészkeim fullon voltak cisztákkal, amik nem szívódtak fel....másfél évig semmi nem történt...aztán azt mondta a nődokim az endoval kézenfogva, hogy jó, ebből elég, jöjjön a drilling, átjáhatósági vizsgálat, mert cukrom, i zulinom, pajzsmirigyen, hormonjaim mind rendben voltak,mégsem történt semmi...megműtöttek, rá 15. Napra megjött a mensim, majd 30 napra, majd nem jött meg...most itt mocorog bennem a 36 hetes lányom....hogy megérté-e? Igen, még akkor is, ha több gyerekem az életbe nem lehet, de miért ne lehetne? A drilling a mumus...persze...meg normális orvos nem csinálja....persze, nem, jó vicc...dehogynem. Már nem kivágnak egy éket a petefészekből, mint régen, ez a technika is rengeteget fejlődött, kiégetik a helyhiány miatt kifakadni nem tudó cisztákat, ennyi...persze sokszor nem lehet ezt a műtétet elvégezni, mert elfogynak a petesejtjeid, utána ugye már nincs esély a babára, de nem végzik el annyiszor ezt a műtétet. Kedves kérdező, nagyon ajánlom a műtétet, ettől fogyni nem fogsz, de lesz ciklusod, peteérésed és esélyed a babára. Nekem és a dokim páciensei közül egy kivétellel mindenkinek sikerült a baba, akit megműtött..ezt ő maga mondta...szóval ennyire eredménytelen :) vágj bele és ne foglalkozz az itteni "mintapolgárokkal" :) nem véletlen az orvosnak van orvosi diplomája, nem az itt válaszolgatóknak :)
12/12 anonim válasza:
Igen lefogytál és felborult tőle a hormonháztartásod. Én 50kgt fogytam az ir diétával, csak jól kell csinálni. Volt drillingem előtte semmit nem ért. 2 hónapig megjött és annyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!