Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mikor teszteljek? Ha január...

Mikor teszteljek? Ha január 25-én volt a beágyazódás (feltehetően)

Figyelt kérdés

Aznap mikor mikor megtöröltem magam a wc-papír véres lett és ennyi.

Ma kellett volna megjönnie és semmi :)

2017. febr. 1. 18:30
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:

Szia Bonami !

Igyekszek vasárnap reggelig kibírni a tesztelést

Mert ár elvagyok keseredve a délutáni negatívtól

2017. febr. 7. 18:08
 22/25 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező mi lett veled?
2017. febr. 24. 11:39
 23/25 A kérdező kommentje:

Ne haragudj , őszintén el is felejtkeztem az oldalról de köszönöm hogy ennyi idő elteltével is gondoltál rám.

FEBRUÁRBAN ELMARADT a menszeszem és túl vagyok a pozítív teszteken , dokinál még nem voltam , jövőhónapba megyek

Viszont egy valamitől rettegek hogy esetleg méhenkívüli mert azt ugyebár sose tudni

2017. febr. 26. 18:29
 24/25 anonim ***** válasza:

Nyugi ne idegeskedj!! Ha elèg erős a teszted biztos nem mehen kivüli

Egyik ismimnek epp hogy lattszot olyan halvany volt es neki tenyleg mehen kivüli volt viszon ő a fenyben forgata ès úgy látta a második csikot.ugy hogy nyugi nem lesz baj :) èn holnap megyek dokihoz jujj nagyon izgulok

2017. febr. 26. 18:58
 25/25 A kérdező kommentje:

Szia kedves 24-es (bocsánat a megnevezésért máshogy nem megy :)

Köszönöm a megnyugtatásodat , jól esett , feltétlen visszajárok erre az oldalra szóval arra kérlek hogy te is írd meg mi van veled/veletek :)

Mégegyszer köszönöm a biztató szavaidat

2017. febr. 27. 15:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!