Egyébként én is azt olvastam, h a beágyazódástól számított 4-5 nap múlva a teszt már kimutathatja, szóval te már tesztelhetsz.
2017. febr. 2. 13:20
12/25 A kérdező kommentje:
Sziasztok . Teszteltem tegnap délután de úgy hogy előtte 10-15 perce már megjártam a wc-t és hát negatív lett DE MÉG MINDIG NEM JÖTT MEG :)
Legközelebb a jövőhéten tesztelek de akkor odafigyelve (reggel , felkelés után)
Én is kíváncsian várom hogy veletek miújság , hogy alakulnak a dolgok :)
2017. febr. 2. 14:16
13/25 Bonami válasza:
Irigylem a türelmedet, hogy kibírod tesztelés nélkül jövő hétig. Én holnap tesztelek, de már így is alig bírom kivárni. Ma már hál Istennek nem fáj a hasam, és totál elmúlt a mindjárt megjön érzés is. Mindjárt hétfőn szeretnél tesztelni? Mióta próbálkoztok?
2017. febr. 3. 11:55
14/25 A kérdező kommentje:
szia :) Miért pont hétfőn ? :)
Egyébként tetszene ha valakivel együtt tesztelnék és megoszthatnánk egymással az eredményt .
Írd majd meg hogy mi lett a teszted eredménye.
Nem olyan régóta próbálkozunk csak tavaly december óta , na és te mióta várod hogy jöjjön a baba?
2017. febr. 3. 16:29
15/25 A kérdező kommentje:
Mellesleg ma se jött meg :D
2017. febr. 3. 16:29
16/25 Bonami válasza:
Azért gondoltam hogy hétfőn, mert az a legkozelebbi nap ami már jövőhét :-D és úgy néz ki erősen magamból indulok ki, hogy én annál tovább már tuti nem bírnám. Hát mi már másfél éve próbálkozunk sikertelenül. Sajnos én már eléggé rágörcsöltem a dologra és minden hónapban nagyon hiszek benne h most biztos sikerült, aztan amikor pontosan megjön nagy a csalódás. Most viszont késik elég rendesen, és ott volt ugye az a csepp vér is, ami nálam egyáltalán nem jellemző. Persze megírom h nálam mi lett, és szorítok, hogy mindkettőnknek pozitiv tesztje legyen :-).
2017. febr. 3. 17:15
17/25 A kérdező kommentje:
Szia :) Még mindig nem jött meg , jövőhéten tervezek tesztelni de még hétfőn nem , kicsit el akarom húzni a tesztelést mert nem szeretnék csalódni és biztosra akarok menni
2017. febr. 5. 19:03
18/25 Bonami válasza:
Én épp az előbb teszteltem, és sajnos negatív ett, el is ment a kedvem egybol reggel:-(. Ha szerdáig nem jön meg, akkor tesztelek mégegyet. Neked pedig addig is szorítok.
2017. febr. 6. 07:43
19/25 A kérdező kommentje:
18/18
Kíváncsian várom a fejleményeidet
Remélem nem fog megjönni és lassacskán tezstelni fogsz :)
2017. febr. 6. 19:53
20/25 Bonami válasza:
Nekem ez a hónap már esett, ma nagyon durván megjött extrém erős görcsök és hányás kiséretében. Ez volt életem legdurvább havija, szóval most annyira örülök h alábbhagyott hogy még a csalódott sem vagyok annyira, hogy nem lett baba. Már eldöntötted hogy mikor fogsz tesztelni? Drukkolok, hogy neked összejöjjön.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!