Menstruáció utolsó napján belém élvezet a barátom. Lehetek terhes?
Figyelt kérdés
rögtön utána elmentem kimosni valamennyit láttam is hogy kieset .. aztán felraktam egy tampont hogy ha esetleg maradt meg magába szívja.. nem tehetek róla nem gondoltam hogy elmegy bennem gondoltam több esze van három hónapja szültem ...2017. febr. 1. 05:26
11/16 anonim válasza:
8 a háborúnak mi köze van a peteéréshez? A nőknek jó esetben havonta egyszer van ovulácioja, háboruban is, az alultápláltság miatt ez kimaradhat néhány nönél, olyankor viszont nincs terhesség. Az ovulációhoz több hormon összehangolt működése kell, ezt nézik pl. a hormonsornál, hogy a ciklus bizonyos napjain mennyi hormon termelődött, ebből látszik, hogy van-e peteérés, spontán nem tud létrejönni ovuláció, 2 hétig dolgozik rajta a szervezet.
12/16 anonim válasza:
Igen lehetsz. Bármikor Teherbe lehet esni. Én menstruációm 3. Napján történő aktusból lettem várandós.
13/16 anonim válasza:
Én menstruációm utolsó napján estem teherbe. Úgyhogy lehetséges, egyáltalán nem lehet kizárni.
14/16 anonim válasza:
Utlolsó, neked mikor lett pozi a teszt?
15/16 anonim válasza:
Utolsó vagyok. Nem emlékszem pontosan, hogy hány nappal lett pozi az elmaradt menzesz után, mert a kincsem már 16 éves. Kitalálni meg nem akarok időpontot. De ha tesztelni akarsz, akkor én most a ciklusom 25. napján már halvány pozit teszteltem, ugyanis jelenleg 13 hetes kismama vagyok újra! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!