Hol és mennyire szokott megkeményedni az állapotos kismamák hasa?
Figyelt kérdés
honnantól számít "alhasi" résznek, és mennyire szokott ezen a tájékon kemény lenni a has?2008. okt. 9. 19:59
2/6 A kérdező kommentje:
HA egyáltalán az vagyok akkor 14. hét
2008. okt. 10. 17:10
3/6 anonim válasza:
Szia!
Keményedni (csak a magam példáját tudom leírni) az egész pocak szokott, nem tudnám így elkülöníteni, hogy alul vagy felül. Olyankor tapintásra olyan mint egy túlfújt lufi. Szerintem a 14. héten ez még nem túl gyakori. Egyébként, nem kötekedni akarok, de hogy hogy nem tudod még biztosra? A 14. héten még sem teszt, sem orvos nem igazolta a sejtésedet?
Üdv. Egy 35 hetes kismami
4/6 A kérdező kommentje:
Szia! a teszt már másodjára is negatív lett (a 10. héten is), orvoshoz pedig még családi okok miatt nem sikerült eljutnom, de hamarosan el fogok menni! mennyi esélyem lehet így még babára?
2008. okt. 10. 23:14
5/6 anonim válasza:
Sem elkeseríteni nem akarlak, sem hiú ábrándokat kelteni benned, de ha nem jelzi a teszt, és esetleg még menstruáltál is ezidő alatt, nem hiszem, hogy várandós lennél. Próbálj meg eljutni egy nődokihoz, jó?
Nem elkeseredni, ha nem most, majd legközelebb megfogan az a babuci..
Minden jót!
6/6 A kérdező kommentje:
köszi a válaszodat! ha minden jól megy, hamarosan eljutok a dokihoz. a menstruációimmal gondok voltak, ezért is kezdtem gyanakodni. úgy tudtam, állapotos nőknél természetes a barna folyás, de nekem már második hónapja elég erős és tartós barna folyásom volt, talán csak valami hormonális probléma lehet. mégegyszer köszi a bíztatást!:)
2008. okt. 11. 12:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!