Szerintetek ciki ha teherbe esek 17-évesen? Komoly párkapcsolatban vagyok, már 3és fél éve lassan. Mindketten nagyon szeretnénk és tudjuk mennyi mindennel jár.
Azt azért részletezhetnéd,hogy szerinted mi az a minden,ami szerinted a gyerekneveléssel jár.
Pl mire leszel jogosult, mennyi lesz az össz bevételetek, hova költöztök, ki lesz a gyerek gyámja,amíg nem leszel 18, ki fogja ellátni, stb...
Szerintem ciki.
Amikor az első gyerekem vártam, én 24 éves voltam, de sokkal fiatalabbnak látszottam. Nem tudod elképzelni, hogy hány vadidegen ember érezte úgy, hogy jogában áll leszólni, mert "16 évesen már a lábam szét tudtam tenni". Eleinte sírva mentem ilyenkor haza, aztán megtanultam, hogy végül is felnőtt nő vagyok, viselkedjek is úgy, és kiosztottam őket. De akkor se volt jobb érzés hallgatni.
Meg persze ugyanez pici babával. "Ha ahhoz nem voltál fáradt, hogy tanulás helyett széttedd, akkor most se legyél fáradt állni vele a buszon, bammeg."
Senki sem fogja megkérdezni, hogy hány éves vagy, tervezett volt-e, stb. Egyszerűen csípőből kapod a megvető és megalázó szövegeket. Sajnos, ilyenek az emberek.
Ezen kívül nőként egy dolgot kell mérlegelned: a gyereket magadnak szülöd. TE fogod felnevelni, TE fogod eltartani 24 éves koráig, TE fogsz vele otthon maradni, ha beteg, stb. A pasik ha akarnak, akkor maradnak, ha beleunnak, akkor mennek. Tol valami gyerektartást, és szevasz. Úgyhogy gyereket szülni csak úgy, és csak annyit, amennyit egyedül is el tudsz tartani!
Mindenki (Na jó, a többség) úgy vállal gyereket a párjával, hogy a kapcsolatuk stabil, és együtt fognak maradni. Aztán elég az oviban megnézni, hány gyereknek váltak el a szülei. Gimis osztályban már az a kivétel, akinek a szülei még együtt vannak.
Sajnos, ilyen világot élünk, és te most azt tervezed, hogy ebbe a világba szülsz gyereket. Úgyhogy ezzel kell számolni.
17 évesen mindenki azt hiszi, hogy a mostani szerelme lesz az, akivel az életét leéli, és sosem fognak szakítani. De csak elvétve lesz ez így tényleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!